Wasze Opinie ...

 są dla nas bardzo ważne, dlatego jeżeli masz jakieś uwagi wpisz je poniżej.
Ze wzgledu na pojawiajacy sie ostatnio spam, wszelkie wpisy pojawia sie po weryfikacji tresci. Przepraszamy za niedogodnosc
Nick:  Adres e-mail: 
Twoja opinia
   
Login : 
Hasło : 
Oto co do nas napisaliście dotychczas:
Kinga (2011-10-20)
Ale ja nie mam pretensji, ?e kto? uzna? JEDNO moje zdj?cie za godne umieszczenia na swojej stronie - wszystko OK Los Diablos, nie martw si? o mnie :-) Ja po prostu kolejny raz zauwa?y?am ?e s? ?adne :-) Taka chwalipi?ta...
Los Diablos (2011-10-17)
Widzisz Kinga jak to jest "prosiaki"wstawili twoje zdi?cia i nic o tym nie napisali.
Kinga (2011-10-10)
?adne fotki z Maratonu Dalslandzkiego :-)
Kacper (2011-07-13)
Relacja pó?no ale wreszcie jest :-) Prawda jest taka, ?e koledzy chcieli ?eby?my cierpieli ze ?liw? dwukrotnie - pierwszy raz kiedy nie mogli?my z nimi pojecha? i teraz, kiedy nasze "rany" ju? si? zabli?ni?y - teraz je rozdrapuj? pokazuj?c co nas omin??o. Ale ... co si? odwlecze to ... Sady?ci :-)
Kacper.Junior (2011-06-20)
Szanowni pa?stwo z fun.kajak... Nic w?asnie nie ma ?adnych aktualnosci, mo?e ktos by wrzuci? ostatnie wyczyny pana Krakusa... I czemu jak sie klika na tego pana na górze (wiem kto to jest) to nie wskakuje strona startowa..?
?limak (2010-09-26)
?liwa, to? Ty poet? (prawie) jeste? :)
Sieli (2010-05-15)
Panie i Panowie! Dlaczego w tym roku jeszcze nie ma ?adnej relacji z Waszego kajakowania? Napiszcie co? ciekawego ! Pozdro dla ca?ej za?ogi Funkayak team!
agata (2010-03-28)
Dzie? dobry, chcia?abym si? dowiedzie?, czy mo?na u Pa?stwa wypo?yczy? kajaki na Wis?? w okolicach Warszawy?
Gosia (2010-02-20)
Witam,jestem mieszkank? Legionowa i chcia?abym napisa? prac? zaliczeniow? dot. Fundacji Fun Kajak. Interesuje mnie powstanie fundacji - cel statutowy - dzia?alno?? statutowa -finansowanie fundacji - nadzór nad fundacj? - zdobywanie ?rodków na dzia?anie fundacji - roczne sprawozdanie za rok 2009. W jaki sposób moge pozyska? powy?sze informacje? Nadmieni?, ?e mój m?? pozdrawia Pana S?torka (modelarnia na "nowym osiedlu"). Pozdrawiam.
Pan S?torek 
Cze?? Gosia, w sprawie tematu pracy zaliczeniowej prosz? skontaktuj sie mailowo z rada@funkayak.org i funkayak@funkayak.org. Pozdrowienia dla Ciebie i tajemniczego M??a z osiedlowej modelarni. Darek
Ryszard (2009-11-18)
Ale nnnnuda, nikt nic nie p?ywa ostatnio?
Kacper (2009-09-14)
W Lidzbarku przedostatnie, punktowane ;-)) W ostatni weekend dwa srebra. Jest progres :-D
Ciekawy (2009-09-13)
To przyznaj sie Kólego, ktore miejsce zaja Junior :)
?limak (2009-09-01)
No tak, ju? drugi rok próbuje si? "za?apa?" na ?liwowic? i okaza?o si?, ?e pop?yn?li nawet nie anonsuj?c terminu. Po, prostu Kacper o mnie zapomnia? albo ola? co na jedno wysz?o.
byku (2009-08-05)
zaberzcie mnie na sp?yw--Kacper obieca?e?
Kacper 
Mia?e? p?yn?? w tym roku ... leniuchu ;-D Nast?pna szansa za rok
Ryszard (2009-08-03)
Fajnie sie czyta po ciemku ? :-))
DS 
Jak po ciemku, zmierzcha?o sie dopiero :)
Ryszard (2009-08-03)
Fajna niunia :-)
Aga (2009-07-30)
Opis p?ywania w Chorwacji OK :) Ale z tymi ksi??kami to Was ch?opaki ponios?o ... i tak nikt Wam nie uwierzy :)
Darek < /div>
Jak to nie uwierzy ??? Jest dokumentacja zamieszczona stronie :)
Jacek (2009-07-01)
Cze?? Szukam ch?tnych na sp?yw Narwi? lub Biebrz? w dniach 14.07.-23.07.2009/ewentulne zmiany do uzgodnienia/.Moja ekipa niestety nagle wykruszy?a si?.Mog? ewentualnie porzyczy? namiot i karimaty.Prosz? raczej o kontakt telefoniczny : 501496507. Jacek
?limak (2009-05-29)
Z pl.rec. kajaki "giz 28 Maj, 08:52 Temat: grodzenie rzek i jezior: Z ka?dym sezonem obserwuj? coraz wi?cej siatek ogrodzeniowych na rzekach ijeziorach. Ogrodzenia najcz??ciej dochodz? do linii wody a powinny zgodnie z prawem wodnym ko?czy? si? co najmniej 1,5m od inni wody. Najgorsze jest jednak grodzenie rzek w poprzek a zdarza si? to coraz cz??ciej. Chcia?bym narobi? troch? k?opotu tym którzy grodz?. Jak to zrobi? oficjalnie i skutecznie??? Mo?e oficjalne pismo do gminy, miasta? Czy mo?liwe jest uzyskanie oficjalnego pozwolenia na grodzenie rzek w poprzek przez du?e firmy takie jak np Polmos w Toruniu? Mo?e który? z kolegów jest prawnikiem i móg?by co? podpowiedzie?. Mo?e na kajak org mo?na by?o by stworzy? dzia? z info gdzie takie incydenty maj? miejsce i spróbowa? co? wspólnymi si?ami podzia?a? póki niejest ZA PÓ?NO?" To mo?e Kacper by si? wypowiedzia? na forumnie? Co i jak obowi?zuje to wiemy (chyba), ale jak dzia?a? w tym temacie?
Kacper 
Opisany przez Ciebie stan faktyczny, czyli grodzenie w odleg?o?ci mniejszej ni? 1,5 m od linii brzegu stanowi wykroczenie z art. 194 pkt. 2) Prawa wodnego, za które grozi kara grzywny do 5.000,- z?. Co radz? w praktyce? Zrób zdj?cia, oznacz na mapie (ewentualnie dodatkowo pozycja GPS) i z?ó? pisemne zawiadomienie (do którego do??czysz wymienion? powy?ej dokumentacj?) do w?a?ciwej terytorialnie jednostki Policji jako pokrzywdzony. Efektu nie gwarantuj?, bo znaj?c nasze organy ?cigania sprawa zosta? mo?e potraktowana jako spo?ecznie szkodliwa w stopniu "znikomym" (tak zapewne wybroni si? rolnik, który zagrodzi? ??k? ??cznie z kawa?kiem p?ytkiej nizinnej rzeki, ?eby jego krowy nie wesz?y s?siadowi "w szkod?"). Uwa?am, ?e warto spróbowa?, szczególnie je?li rzek? grodzi du?a firma. Odno?nie pozwolenia na grodzenie rzek, to jest to niedopuszczalne, chyba ?e budujesz jaz, ?luz? lub zapor? ale na to wymagana jest zgoda stosownych organów pa?stwowych. Jakby? chcia? z?o?y? takie zawiadomienie o wykroczeniu to mog? przygotowa? jego szymel do wykorzystania przez kajakarzy. Kacper
Agnieszka (2009-05-15)
Witam Jestem studentk? poszukuj? informacji dotycz?cych struktur fundacji do pracy zaliczeniowej.Spodoba?a mi si? Pa?stwa strona internetowa i chcia?abym umie?ci? ja w pracy. Potrzebuj? do tej pracy pewnych informacji : - powstanie fundacji - cel statutowy - dzia?alno?? statutowa -finansowanie fundacji - nadzór nad fundacj? - roczne sprawozdanie za rok 2008 Zwracam si? z pro?b? o udost?pnienie w/w informacji o pa?stwa fundacji mój adres : agnieszkaglodowska@wp.eu Z powa?aniem Agnieszka G?odowska
Fundacja
Pani Agnieszko, prosze o kontakt:rada@funkayak.org Pozdrawiam
DS (2009-05-15)
nie bocian, tylko pierwsze koty za p?oty. A w zasadzie nie pierwsze tylko drugie :)
Los Diablos (2009-05-07)
?ubu,dubu prezesunio by? w górach na AMP i nic si? nie chwali, czy?by da? cia?a.
Los Diablos (2009-04-27)
Ptaku pobi? kud?atego---tysz có?
Mateo (2009-04-20)
Tak, to s?uszna metoda. Mamy na to kilka przyk?adów dowodz?cych, ?e Twój ruch by? w 100% uzasadniony. Papier toaletowy nigdy si? nie rwie na perforacji. Podobno kiedy? w samolotach AN2 popularnych Antkach odpada?y skrzyd?a, radzieccy in?ynierowie polecili nawierci? dziury w kad?ubie wokó? mocowania skrzyde?, od tego momentu problem odpadaj?cych skrzyde? nie wyst?pi?:) Mi?ego wios?owania!!!
Ryszard (2009-04-20)
Ciekawie musialo byc w gorach. Pozazdroscic warunkow do plywania. Ja tez juz otworzylem sezon kajakowy i mam nawet nowe wioslo w garazu. Wymyslilem jak zrobic zeby bylo jeszcze lzejsze, na calej powiezchni piora ponawiercam male otworki jak w durszlaku. Slyszalem ze to tez wzmacnia konstrukcje.
Mateo < /div>
Tak, to s?uszna metoda. Mamy na to kilka przyk?adów dowodz?cych, ?e Twój ruch by? w 100% uzasadniony. Papier toaletowy nigdy si? nie rwie na perforacji. Podobno kiedy? w samolotach AN2 popularnych Antkach odpada?y skrzyd?a, radzieccy in?ynierowie polecili nawierci? dziury w kad?ubie wokó? mocowania skrzyde?, od tego momentu problem odpadaj?cych skrzyde? nie wyst?pi?:) Mi?ego wios?owania!!!
Z?oty (2009-04-18)
Strona w nowym wydaniu jest czytelna. Zdj?cia z wypadu w Bieszczady super. Gratulacje!
Los Diablos (2009-04-10)
Pododno byli w górach,p?ywali i kompali si? ---a zdi?ciów nima
Los Diablos (2009-04-02)
Latajo s?uchy ?e Fun kayak ma si? ruszy?, ciekawe czy zardzewia?e umiej?tno?ci wystarcz? na WW 3-4.Woda pono? ogromna i wodospady wielga?ne.
Darek < /div>
Prawda to Panie Losie. S?ysza?em, ?e niejaki Krakus od rana beczki plastikowej szuka. Wida? ch?opina nie s?ysza?, ?e piwo na wyjazdy najlepiej w puszkach wie?? :)
swetr (2009-02-24)
Fajna ta strona w nowej grafice. Szkoda tylko, ?e nie ma nic nowego w 'niusach' - ostatni wpis przed czterema miesi?cami?
Kacper 
Zima Panie, ?ony, dzieci i praca. Chodz? s?uchy, ?e wiosn? ch?opaki rusz?. Prezes powidzia?, ?e jak b?d? grzeczny to mo?e mnie na jakie? wios?owanko zabior?. No i dobrze, jak ch?opaki mnie przygarn? to mo?e .... wydam im z magazynu sprz?t ;-))). Tak powa?nie zaktualizowa?em zak?adk? Plany. Zapraszam na ?LIWOWIC?, ja na pewno jad?, tak jak rok temu i za rok. Nie do?wiadczysz nie pojmiesz tego intymnego zwi?zku z Wis??.
Aga (2009-02-24)
No chlopaki, dawno tu nie bylam. Podobaja mi sie zmiany na stronie. Panie Darku, szacuneczek :)
Pan Darek 
Ahh, dzi?kuj?, dzi?kuj?, dzi?kuj? :). Przyznam, ze niejaki KrzyszfoF P. by? recenzentem :)
Ryszard (2009-02-16)
Pan jestes jak ten samotny atomowy lodolamacz w bezkresnym morzu lenistwa i zimowego snu.
Kazik (2009-02-14)
Ja sobie wypraszam takie obelgi,jestem w sk?adzie Fun Kayak i p?ywam .W tym roku ju? 3 sp?ywy. Jak "pan" Ryszard jest taki mocny to mo?e spróbuje kiedy? pop?yn?? ze mn? tak "?apka w ?apk?
Ryszard (2009-02-12)
To ?wi?teczne p?ywanie to taka ironia ?eby poruszy? dum? fun kayaka bo na wod? ?aden nie da? si? wyci?gn??. Tacy z nich kajakarze jak ... nie ujmuj?c nic rogaci?nie.
Los Diablos (2009-02-08)
"Ryszard" wypisuje o jakim? p?ywaniu ?wi?tecznym, dlaczego do jasnej anielki nie ma jeszcze relacji.Moim marzeniem jest zobaczy? cho?a?by na zdi?ciach tego legendarnego CZ?OWIEKA
Los Diablos (2009-01-15)
Zdaje si? ?e koledzy mieli jakie? noworoczne p?ywanie - i nic ,chyba ?e p?ywali inaczej
DS 
nie wiem jak inni, ale ja tam pop?ynalem :-))
Radek (2009-01-06)
Poniewa? niektórzy koledzy mnie olali z góry do do?u - z nudów zrobi?em ( prawie zrobi?em ) www.amberklub.pl Nawet ze dwa linki tam s?... PS. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, oby nie by? gorszy :-)
Ryszard (2009-01-05)
Plywanie swiateczne bylo zajefajne. Dzieki wielkie dla calego FunKayaka za organizacje i milo spedzony czas. Dawno tak nie wypoczalem. Dzieki wam widze ze sa jeszcze ludzie z zapalem i ikra. Tak trzymac i oby wiecej w nowym roku!
Los Diablos (2008-12-24)
ZDROWYCH I WESO?YCH ?WI?T ORAZ LEPSZEGO NOWEGO ROKU W KTORYM B?DZIECIE WI?CEJ P?YWA?
DS 
To chyba PIERWSZY raz, gdy LOS Diablos przemowil ludzkim g?osem :). Za zyczenia Dzi?kujemy serdecznie a ze swojej strony ?yczy wszystkiego najlepszego.
Los Diablos (2008-12-23)
Ty Ryszard nie krytykuj tylko sam troch? pop?ywaj,chyba ?e ju? nie mie?cisz si? w kajaku
Kazik (2008-12-22)
W sobot? p?yniemy Wis?? z Wa-wy do Modlina mo?e kto? ruszy ty?ek
Ryszard (2008-12-22)
To jak bedzie z tym plywaniem, swieta swietami ale moze ta niedziela jednak wypali.
Radek (2008-11-29)
Odwil? przysz?a, mo?e si? co ruszy ... na Wolbórce kra te? zgin??a.
Los Diablos (2008-11-21)
Co tak cicho, narobili?cie w majty czy koniec sezonu
Los Diablos (2008-11-02)
No dobra zobaczy?em-uwierzy?em,chocie? Kacper wspomina? o jaki? fotomonta?ach
Jozin z Bazin (2008-10-31)
To co Wy?cie byli?cie :) nosili?cie :) w tej 1,5 zywieckiej? Wyglada jak woda, wiec zakladalem, ze to woda... Ahhh Wy kajakarze, to tak sie (po)p?yne?o ... :)
Krakus 
nie powiem, troch? to wasze gadanie mnie wkurzy?o. Dobrze, ?e nie ma?em czsu tego czyta? bo poz?o?liwo?ci jeszcze bym tych zdj?? nie wrzuci?, a tak prosz?, otoonecis?.
Los Diablos (2008-10-31)
Taa fotki BAJERA,ale mi si? wydaje ?e to co wychyla z gwinta Kolega Krakus to nie woda
nick (2008-10-30)
ha ha...
Jozin z Bazin (2008-10-28)
To prawda, fotki BAJERA. Mi najbardziej podoba sie to trzecie od dolu, na którym Kolega Krakus wychyla ?ywca. Z ciekawo?ci pytam, nie za zimno by?o aby pi? z gwinta tak? 1,5l wod? ?ywieck? :)?
Kacper 
Jakie fotki, jaka BAJERA ??? Krakus zdefraudowa? fotki. Teraz siedzi przy kompie i robi jakie? fotomonta?e. Jest w tym dobry, na zdj?ciach wida?, ?e Kazio umie wios?owa?, a przecie? tajemnic? poliszynela jest, ?e od jakiego? czasu zajmuje si? wy??cznie wyczynowym dziarganiem na drutach ;-)))))))))))
Radek (2008-10-27)
Plotki i pomówienia; to by?o na Dunajcu, Bia?k? jedynie ogl?dali?my z samochodów. PS. Zdj?cia fajne, naprawd? :-)
Los Diablos (2008-10-25)
S?ysza?em ,?e byli?cie na Bia?ce i wi?cej p?ywali?cie pod wod? ni? nad
Kazik (2008-10-23)
Zdj??em os?on? z obiektywu,tylko niestety aparat trzyma?em odwrotnie i na wszystkich zdi?ciach jestem ja. Wiecie ,rozumiecie górska woda= stres i walka o ?ycie
Darek < /div>
To prawda - Kazik aparat trzymal odwrotnie. A nawet do gory nogami. Nic to Kaziu. Naumiesz sie jeszcze :). Aha, fotki widzialem. Sa bajer. Kaziu, super wygladasz w tej halce.
Radek (2008-10-22)
Ave ! Czy jakie? zdj?cia z ostatniej wycieczki D&B b?d? jako? dost?pne ? Mo?e posiadacie jaki? katalog ?eby na ftp udost?pni? ? Ch?tnie obejrza?bym swoj? g?upot?, a z lusterkiem kiepsko si? p?ywa. Pozdrawiam serdecznie :-)
Kacper 
Mam nadziej?, ?e ten post zmobilizuje Krakusa, który obieca? podobno Prezesowi wrzuci? tym razem na stron? zdj?cia z wyjazdu w ustalonym terminie 7 dni (czytaj "dni" a nie miesi?cy czy lat doktorku ;-D). My?l?, ?e nie b?dzie problemu z dost?pem do Twoich fotek w akcji Radku, zak?adaj?c ?e Kazik tym razem zdj?? os?onk? z obiektywu. Mailuj w tej sprawie do Krakusa (adres w "Naszych danych" w zak?adce "Kontakt"
Los Diablos (2008-10-15)
Dla mnie to wszystko jest zawi?e,pokr?tne,wyuzdane i nie jestem pewien co Oni tam robili
Kacper 
To si? teraz nazywa ... wios?owanie do bólu na granicy rozkoszy ;-))))))
Rysio (2008-10-15)
W odpoczynku pogo? za brakiem my?li - to rozumiem staraliscie sie nie myslec za wiele, no i slusznie poniekad, ale czy Ob?askawianie podzia?u, za którym murem stoi si?a natury to wlasnie nie jest efekt owej pogoni ??? Przemyslenia te nawiazuja do czego ? W sylwetkach pokusa, której opieranie si? traci sens - tu chyba zbyt jednoznacznie ujeliscie atmosfere wyprawy :-)
Los Diablos (2008-10-10)
?ubu-dubu prezesunio ma przejagrane, bo ma do pokonania d?ug? tras? z pontonem na holu
Darek < /div>
Dali rade. TFardziele.
Darek (2008-10-09)
Nie ma to tamto. Sikorki donios?y, i? Fun Kayak w osobach Kacpra i Prezesa (?ubu dubu ...) uderzyli na Wis??. P?ywanie Wawel-Wawka rozpocz?te. Powodzenia ch?opaki!
Kazik (2008-10-05)
Ach Sona,jak zawsze fajna tylko trzeba b?dzie wi?kszy kajak ,bo ?ó?ty Cross jest troch? za ma?y
Kacper 
Có?, dobrobyt stary prze?miewco. Ci?g?e tyranie i ma?o wios?owania. Zawsze na zim? robi? si? "wi?kszy", dlatego asekurowa? mnie Junior, który dzielnie sobie radzi?, w ko?cu dla 13 latka 6 godzin w kajaku po Sonie to nie w kij dmucha?. Duma mnie po prostu Kaziu tak rozd??a ;-D. Przyznaj si?. Zazdro?cisz bo w tym czasie leniuchowa?e? na Wi?le :-)
Los Diablos (2008-10-03)
piszecie ,?e jeste?cie za gorza?y mi pacyfistami,ale jakby?cie uzbroili te kajaczki to m?odzierz by si? garn??a.A tak obok kajaczków pu?ciutko.
Kacper 
Có?, takie mamy czasy ;-). Pewnie troch? przyczyni?a si? pogoda, poza tym na festynie by?y inne atrakcje.
Los Diablos (2008-09-15)
Tysz prowda
?limak (2008-09-14)
Acanowie si? przekomarzaj?, s?owami przerzucaj?. Jakowe? przytyki wzajem czyni?, tudzie? wbrew naturze swej na militarne swawole wyruszaj?, ma?oletnich do moczenia zaci przymuszaj?c. Za? powa?ne zamiary, publicznie og?oszone, do lamusa, jak wida? od?o?yli. Wstyd Wa?panowie, wstyd!
Harles (2008-09-05)
who is it Charles?
Mateusz (2008-09-04)
Charles!!! If You reading this post, pleas call to me +48692265251 or answer to mattiz@op.pl
Los Diablos (2008-09-03)
Ho ho piknik militarny- b?dziecie teraz p?ywa? uzbrojonymi kajakami
Kacper 
Jakby?, Losie Diablosie czyta? opisy pod zdj?ciami, a nie tylko ogl?da? obrazki, to dotar?oby do Ciebie Kaziu ;-)))), ?e jeste?my zagorza?ymi pacyfistami. W odró?nieniu od Ciebie ?aden z nas nie by? w wojsku. Na Festynie chcemy si? zaprezentowa?, ?eby przyci?gn?? dzieciaki do p?ywania. Takie ju? z nas "Si?aczki" na i Doktor Jud ... Krakus oczywi?cie ;-D
Kazik (2008-08-22)
Te? zauwa?y?em ?e Los Diablos patrzy z góry,mo?e dlatego ?e na Pilicy p?yn?? w kajaku na stoj?co(podobno ?eby mie? lepsz? perspektyw? przy robieniu zdi??) trzeba b?dzie go z?apa? i teoch? ................
Los Diablos (2008-08-19)
Na miamo "kajakarza" trzeba sobie zas?u?y?
Kacper 
Losie Diablosie! Patrzymy na innych kajakarzy z góry? Musisz mie? wysoki kajak, a mo?e zacz??e? p?ywa? rowerem wodnym. Co by na takie zadzieranie nocha powiedzia? Kazik? ;-D
Kacper (2008-07-29)
Losie Diablosie, Krakusie i ty ... Sabo, gdzie relacja z Pilicy ??? Wasz umi?owany sprz?towiec ;-D
Krakus 
Zamykam dyskusj? na ten temat stwierdzeniem, ?e lepiej pó?no ni? pó?niej. I niech si? przyzna ten, który wrzuci? relacje na stron?. Sam to chcia?em zrobi?. To nie by?a pomy?ka, ?e nie upublicznia?em relacji, szuje :)
Darek < /div>
Jam Ci to uczyni? :)
Kazik (2008-07-18)
Widzia?em ?e Los Diablos robi? zdi?cia nawet ja si? za?apa?em,ale w?tpi? ?eby je pokaza?
Krakus (2008-07-14)
Pisz? nie chowaj?c si? za nowym nikiem :) Jako, ?e s?awny Los Diablos zawsze utyskuje, ?e relacje z wypraw si? spó?niaj?, informuj? na forum, ?e to on b?dzie wrzuca? opis Pilicy :) Zrobi? milion zdj?? wi?? mo?e ze trzy si? na strone nadadz? :)))
la'DeEs  ;
No ale zeby LosaDiablosa ze mna pomylic ? Przeciez jestem wy?szy :)
la'DeEs (2008-07-13)
O w mordenke jezozwierza. nie wierze. Fotki z polnocy som :). Fajne na dodatek :). PS Radio Kacper. Zaliczylem ROTFL;a :). Pozdrawiam
Krakus 
Chyba ka?dy z nas zaliczy?. Postuluj?, ?eby na czas wyjazdów czasowo zawiesza? mu koncesj? :) Dla zdrowotno?ci grupy. Takie zalecenie lekarskie :))
Kacper 
Trzeba by?o da? zna? a nie knu? za plecami. Naj?mieszniejsze jest to, ?e podpis o "radiu" jest pod fotk? z Kolovesi, kiedy mia?em "cichy dzie?" a nadawali Koledzy. We?cie sobie t? koncesj? i ...
Mati 
Ta, cichy, tylko z tego powodu, ?e nie wytrzymali?my i ok. 17.00 Kud?aty wyznaczy? Ci limit 200 s?ów do ko?ca dnia. Sta?kowi by to wystarczy?o pewnie na tydzie? ale Ty w ramach protestu ok. tysi?ca s?ów wypowiedzia?e? i wszyscy zacz?li ci ucieka?. Nie uda?o Ci si? dopa?? tego dnia ?adnej ofiary:P
Los Diablos (2008-07-08)
pi?kne zdi?cie kolegi ,ale Maczek powinien by? przynajmniej w butelce po Finlandi
Darek < /div>
czyli jednak w_o_de :)
Los Diablos (2008-07-05)
Ja tylko lubi? popatrze? ,do wody mam wstr?t
Darek < /div>
Mo?esz sprecyzowa?, czy chodzi?o Ci o wode, czy o w_o_de :)
DeEs (2008-07-03)
... a echo powtorzylo za Los Diablos: ma? , ma? , ma? ... :)
Los Diablos (2008-07-03)
wstawa?, pisa?, zdi?cia pokazywa?
Kacper 
Losie Diablosie i Ty De Esie !!! Obaj mogli?cie i mieli?cie jecha? z nami do cudownej Finlandii. Niestety wyeliminowa? Was z?o?liwy los. Niech?e Wasz ?al za megakomarami i klimatem bia?ych nocy sp?dzanych w naszym towarzystwie nie wywo?uje u Was niepokoju i napi?cia. Sprawozdanie uka?e si? z pewno?ci? a na razie ... sprawozdanie z Maczkowych zmaga? z Laserem ;-D
DeEd (2008-07-01)
Tam odsypiaja, ?lamazarz? sie z relacj? :)
Los Diablos (2008-07-01)
odsypiaj?- zdaje si? ?e p?ywali w bia?e noce a reszt? dnia "m?czyli" si? w namiotach i kto to wytrzyma ciekawy jestem kto robi? za panienk? jak nie by?o ?.....
DeEs (2008-06-29)
nie wiem, nie wiem. Dobre 24godziny od powrotu z wyprawy a fotek jak nie bylo tak nie ma...
Los Diablos (2008-05-22)
s?ysza?em ,a teraz widz? ,?e testowali?cie Pana Soczewk?-gratuluj?,ja te? b?d? musia? Go prze...(testowa?)
Los Diablos (2008-05-19)
s?ysza?em ,?e koledzy ju? si? rozp?ywani na Narwi ca?e 5 km
Rysiek (2008-05-12)
...to poczeka do sylwestra zeby ze zdwojona sila przyjac postanowienie ze w tym roku to juz bede plywal. Wiekszosc z nas jeszcze nie odwazyla sie przymierzyc d..ska do kokpitu. Przy takim stanie rzeczy cienko widze Sliwowice lub 24H...no chyba ze na materacach :-)))
Slimak (2008-05-11)
Szkoda, ?e pierwotny termin upad?, ale mam nadziej?, ze co sie odwlecze ....
?limak (2008-04-07)
Pisa?em na podany adres, ale jedna poczta wróci?a, na drug? nie ma odpowiedzi wi?c zg?aszam si? na ?liwowic? 2008 t? drog?. Mam nadziej?, i? jaki? odzew b?dzie :). Aha, link do "warunków uczestnictwa" jest pusty (wy?wietla sie bia?y ekran), mo?e wi?c co? na priv? Jest kilka elementów do omówienia
Kacper
?eby nie by?o ?e?my niego?cinni wyja?niam, ?e bezpo?redni kontakt ze ?limakiem ju? nawi?zano. Có?, meny, meny spam i elektroniczny listonosz zastrajkowa?. Zainteresowanych ?LIWOWIC? 2008 lub 24H 2008 prosz? o kontakt rada@funkayak.org
heatclif (2008-03-30)
Macie ?wietnego Prezesa!
Rysiek (2008-03-01)
Niech zaloza towarzystwo wedkarskie, do lodek sie pomieszcza a i zajecie bardziej spokojne nie wymaga wysilku :-)
Los Diablos (2008-02-28)
poza tym towarzystwo tak si? upas?o,?e do kajaków si? nie mieszcz?
Los Diablos (2008-02-28)
po tak d?ugiej przerwie w p?ywaniu to ju? nie b?dzie ?liwowica tylko--bimber
Rysiek (2008-02-28)
Co tu takie puchy ??? Nikt nie plywa ?
?limak (2008-02-12)
Hi, wiem, ze jeszcze wcze?nie, ale czy ?liwowica w tym roku jest planowana?
Zespó? FunKayak'a 
Witaj ?limaku, Oczywi?cie planujemy w tym roku ?liwowic?, szczegó?y znajdziesz wkrótce na naszej stronie.
ziutek (2008-01-31)
Zdjecia s? bardzo fajne. macie jakie? gadzety
ania (2007-10-07)
tak Arku. :) Ania ze splywu po Krutyni. ;) a motyw kajakarski srednio sie przewijal od tamtego czasu, ale inne sporty ektremalne owszem. pozdrawiam cieplo. :)
ania (2007-09-26)
bardzo ciekawa strona! jakiez bylo moje zaskoczenie, kiedy w poszukiwaniu kajakowych wypraw, wpadlam tutaj na osobe Krakusa, ktorego pamietam z jednego splywu w 97 roku. ech... gdzie te czasy. ;) pozdrawiam serdecznie cala ekipe! milo spotkac ludzi z pasja. :)
Krakus 
A któ? mnie tutaj rozpozna? :) Pami?tny rok 1997 :) To chyba rok powodzi stulecia. Czy to Ania z Krutyni? Pozdrawiam równie?. Wiedz?, ?e motyw kajakarski nadal si? przewija. Bardzo dobrze i trzeba to podtrzymywa?.
Marina (2007-09-19)
Czy mo?na zobaczy? zdj?cia z Norwegii w wi?kszej rozdzielczo?ci /na ca?? stron?/? Pozdrawiam Marina
Darek < /div>
Hej Marina! Wy?lij maila na adres imprezy@funkayak.org i napisz, które zdj?cie Cie interesuje. Ode?lemy je niezw?ocznie. Pozdrawiam.
Marcin (2007-09-17)
Panowie, kusicie t? Norwegi?. Gratulujemy udanej wyprawy i ciekawych zdj?ci. Mo?e kto? je wykorzysta w kalendarzu na 2008 rok. Pozdrawiam Marcin
Darek (2007-08-21)
Ale zapomnieli zabraz m?k? i marchewki :)
Joanna (2007-08-20)
Norwegia! ....pop?yn?li! Panowie zabrali ze sob? 30 kg cukru w kostkach ...dla Fiordów! Zapobiegliwo?? si? op?aci?a! Na razie Fiordy nie atakuj?...
Los Diablos (2007-07-30)
W opisie ?eby wspomia?e? o ciep?ej szarlotce ,czy j? zjad?e? czy zrobi?e? z ni? co? innego?
?limak (2007-07-10)
Jestem pod wra?eniem!!! (zarówno ?liwowic? jak i Wis?? i 24h). Równie? wyprawa na Kaszuby robi wra?enie (woda w tym roku rzeczywi?cie wysoka :)) ). Mo?e uda si? "zabra?" na flagowe pomys?y w przysz?ym roku? Pozdrawiam ?limak (www.kamils.lap.pl)
Kacper 
?LIWOWICA i 24H A.D. 2007 odby?y si? jedynie w FunKayakowym gronie, a przecie? zapraszali?my wszystkich ;-D. Mamy nadziej?, ?e w sezonie 2008 do??cz? do nas inni kajakarze. Poza kup? wios?owania zapewniamy ... kup? wios?owania, jak si? poszcz??ci to pod wiatr i w deszczu ;-))))))))))))))) ?limaku, zagl?daj na nasz? stronk? na prze?omie 2007/2008, b?dzie jakie? info o terminie i trasie 24H, bo ?LIWOWICA 2008 tradycyjnie (pojecha?em na wyrost ;-D ) Wis?? z Krakowa do Warszawy w Bo?e Cia?o.
Kazik (2007-07-03)
Gratulacje dla Fun Kayak .Widz? ?e robicie wspania?e post?py i oby tak dalej pozdrawiam Kazik
Los Diablos (2007-07-03)
Kraków-Warszawa 4 dni co wy tam robili?cie? Trzeba by?o p?yn?? ca?y dzie? a nie pó?
Marcin (2007-07-02)
Panowie, nasze gratulacje! Jestem pe?en podziwu - 4 x 110 km to jest wyzwanie. Pozdrawiam w imieniu swoim i reszty KiM-u. Marcin
Z?oty (2007-06-15)
Wenecja to moje ulubione miasto. Zawsze marzy?em ?eby po?miga? tam kajakami. Foty i ca?a wyprawa zajebista. Trzymajcie si? ch?opaki&do zobaczenia na wodzie. Zapraszam te? na ?lub 23 czerwca o godz. 16 w Ko?ciele Akademickim ?w. Anny przy Krakowskim Przedmie?ciu 68 w W-wie.
Gosc (2007-06-08)
Fajnie plywacie chlopaki. Gdzie sie w tej Chorwacji myliscie ? Nie przeszkadzala Wam sol ? Ps: Korzystam z FireFoxa w wersji 1.5.0.12 i straszliwie ta wasza strona wyglada. Do tego sa jakies dziwne znaczki na calej stronie glownej przy tytulach rzek. Pozdrawiam. Tak trzymac
Darek < /div>
Sprawa mycia, by?a rzeczywi?cie pewnym k?opotem. Na szcz??cie nawet w tak s?onej wodzie jak w Chorwacji pewne myd?a mydl? si? :), dzi?ki czemu co wieczór zasiadali?my do kolacji czy?ci i pachn?cy :). Sól na szcz??cie nie dawa?a si? a? tak we znaki, cho? przyznaj?, ?e na koniec dania, wygl?dali?my jako? tak troszeczk? ZA bia?o :). Wiemy o problemie z Fire Foxem. W pierwszej wolnej chwili przystosujemy stron? i do Liska.
Los Diadlos (2007-05-30)
Nie ma co im zazdro?ci? to wszystko fotomontarz
Kasia (2007-05-30)
Czepia? si? b?d? ;) 4 st. to troch? ma?o jak na Bor?. Jak wieje, to przewa?nie od 7 st. w gór? i nie czycha, tylko przychodzi z nienacka. (A czepiam si?, bo wam zazdroszcz? wyjazdu, i tyle) :)
Kacper 
Bora (Bura) przychodzi znienacka i jak to ona okrutnie gwi?dzi, tak by?o w przeddzie? naszego startu. S?tor, który czeka? na nas na miejscu twierdzi, ?e nawet ptaki pomyka?y z buta zamiast lata? ;-D. Czasem Bora przychodzi falami co kilkadziesi?t minut, mocuj?c si? na zmian? z Mistralem, co u?wiadomili nam autochtoni. Do?wiadczyli?my tego osobi?cie w przesmyku na Kana? Velebitski, który zaczynali?my przy delikatnym Mistralu a ko?czyli?my przy Borze. Wia?o znad gór ch?odnym powietrzem prawie 30 km/h. Dlatego odpu?cili?my 30 km p?yniecia wzd?u? Pagu przy niedostepnym nawietrznym brzegu. Tego dnia Bora nadchodzi?a falami co kilkadziesi?t minut 6-7 razy. Kasiu, nie zazdro??, kajak na autko i do Chorwacji, w ko?cu masz 300 km blizej ;-)))))))))))
Rysiek (2007-05-30)
Cos urwala sie relacja. Plyniecie jeszcze czy juz nie ?
Kacper 
Wios?owa? ju? sko?czyli?my, Rysie?ku. Relacja z Chorwacji ju? wkrótce. Par? dni po niej niespodziewajka, wi?c zagl?daj na stronk? ...
Letman (2007-05-24)
Ch?opaki, rozumiem, ?e zd??ycie z tej Chorwacji na tras? biwakow? Pikniku Kajakowego 1-2 czerwca br. Marek
Krakus (2007-05-24)
interpretacja mo?e by? dowolna alo oficjalnie to by?em wtedy strasznie zm?czony (pami?tam ?e to by? poranek po ca?onocnym p?yni?ciu). Zabaczymy jak b?dzie wygl?da? Pan Kaziu, Panie Los Diablos :)
Joanna (2007-05-21)
Pojawi?o si? morze. Ale mnie to i tak nie przekonuje...
Rysiek (2007-05-21)
To chyba jaka? wi?ksza mistyfikacja musi by?,widoczek ze zdj?cia bardziej przypomina nasze apartamentowce wielorodzinne ni? Chorwacj?. Jak nie zobacz? morza to nie uwierze ?e gdziekolwiek pojechali?cie.
Los Diablos (2007-05-16)
na zdi?ciu 24H Krakus jest nawalony czy zm?czony bo ju? nie wiem
Rysiek (2007-04-25)
Jeden próg jest tu? za zapor? w D?be.
*j (2007-04-24)
Gdzie jest ten próg na Narwi?
Rysiek (2007-03-06)
Na razie nie plywamy bo po swietach jeszcze sadlo nam sie do kajakow nie miesci. Ale juz niedlugo...
Kazik (2007-02-25)
Koledzy czy ?picie czy zamarzli?cie.Angole maj? fajn? zabaw?- p?ywanie przy du?ych falach mi?dzy ska?ami zajebioza pozdrawiam
Los Diablos (2007-02-06)
ja te? ,ja te?
wwwarrior (2007-02-06)
czy mozna sie do was jakos zapisac?
wwwarrior (2007-02-06)
czy mozna sie do was jakos zapisac?
Pawe? (2007-02-01)
Znalaz?em na waszej stronie fajne zdj?cia z Sopotu, sk?d zaczynali?cie sp?yw i gdzie ko?czyli bo chcia?bym tam pojecha?
rysiek (2007-01-28)
Wlasnie wypakowalem swoja koszulke i jestem poddenerwowany bo ma nadruk tylko z jednej strony a miala z obu stron miec.
Los Diablos (2007-01-17)
Fajna akcja WOSP ,tylko co te dwa wieloryby robi? na scenie, siema
Zespó? FunKayak'a 
Fundacja FunKayak, jako Organizacja Po?ytku Publicznego, wspiera ratowanie zagro?onych gatunków, których przedstawiciele wzi?li udzia? w naszym pokazie ;)
*j (2007-01-10)
?redniki po   ! ;-)
Zespó? FunKayak'a 
Przez szacunek dla Twojej siwej g?owy nie skomentujemy tego... szelmo :)
WhiteWolf (2006-12-25)
Bardzo Fajna Stronka a przedewsystkim ?wietny pomys? idei Fundacji. Pozdrawienia ze szlaku OMULEW(v).
janusz56561 (2006-11-05)
witam ja w innym temacie, widze ze nie próznujecie.17 -22 listopada mamy sp?yw rzeka e?k ,kana? rudzki ,biebrza i je?.rajgrodzkie . jesli macie czas i ochote to zapraszam. nocleg pod namiotami.info.meil:janek32@wp .pl pozdrawiam janusz
Zespó? FunKayak'a  
Dziekujemy za zaproszenie. Niestety nie mo?emy z niego skorzysta?. Wi?kszo?? z nas jedzie w tym okresie w góry (po?azi? nie pop?ywa?) a ja mam dy?ur w szpitalu. Jeszcze raz dzi?ki za zaproszenie.
Marcin (2006-10-23)
Panowie, nasze gratulacje za 24 godziny non-stop! Pozdrawiam Marcin z KiM
Grzeldi (2006-10-19)
Super strona.Extra foty. Chcia?bym tak pop?ywa? z wami. Pozdrawiam.
Z?oty Rysiek (2006-10-13)
Extra fotki z Pas??ki! Ciekawe jak smakuje makowiec na Warmii?
KAZIK (2006-09-25)
PIERWSZY WYSCIG ZA MNA 25 KM NA KODIAKU W 2.23, NIESTETY INNI PLYNELI NA 6-7 METROWYCH KAJAKACH O SZER.35-43CM. POZDRAWIAM
Rysiek (2006-09-25)
No widze jakis ruch w interesie. Chyba webmajster wzial sie do roboty. A czy da sie zrobic tak zeby ten kolo na gorze caly czas wioslowal ? No i nadal nie mozna skomentowac konkretnego zdjecia.
Darek  
Oceniac nie mozna bo to nie konkurs :). A kolo na gorze - z tego co mi wiadomo - nigdzie sie narazie nie wybiera, wiec i wioslowac nie bedzie :).
Pozdrawiam
Rysiek (2006-08-30)
Co to za jakas fuszerka ? Chcialem zeby moj komentarz pojawil sie pod zdjeciami!
Darek  
Najwidoczni ej ?ebAdmin nie przewidzia? takiej opcji :). Ale pomys? zostanie uwzgl?dniony, przy dalszym rozwijaniu serwisu :).
Rysiek (2006-08-30)
jak bedziecie jeszcze plynac w okolice Modlina kiedys to dajcie znac.
kazik (2006-08-20)
plynelismy 20 km na bocznej fal.zaczynalismy przy 4 potem stopniowo przeszlo do 6, konczylismy przy 7 -zajjjjebioza. Pozdrawiam wszystkich
Zespó? FunKayak'a 
A ?y?ka na to niemo?liwe :) A tak na powa?nie po zaaaaaaaaaaazdro?cimy. Plany na rok 2007 jeszcze nie s? ustalone wi?c szykuj dla nas lokum.
kazik (2006-08-12)
spoko
Darek (2006-08-07)
Siema Kaziuuuu !!! Widze ze bawisz sie niezle. Uwazaj tylko abys tam na tej obczyznie nic wiecej oprocz ryb nie zlapal :)))
kazik (2006-08-06)
pozdrawiam wszystkich plywam na kajaku ,wylapuje im ryby(duzo)i jest fajnie
zbychu (2006-07-11)
a mowili, ze tu same bufony i lepiej nie pisac bo tylko swoim odpowiadaja. Ech lepiej nie wierzyc w to co ludziska gadaja. pozdrufka dla timu
zbychu (2006-07-07)
no piekne fotki, az oko cieszy taka zabawa. a ten sopot to gdzie, bo chyba nie nad morzem?
Zespó? FunKayak'a 
Ten konkretny Sopot le?y na Roztoczu. Co nie zmienia faktu, ?e nadmorski Sopot te? cieszy oko :)
Mati (2006-06-16)
serdeczne pozdrowienia dla bywalcow strony z rowerowego wyjazdu do puszczy bialowieskiej. PS Narewka wiosna moze byc calkiem obiecujaca, nie wspominajac o kilku mniejszych rzeczkach. PS 2 A moze w przyszlym roku poplywamy po puszczy?
Z?oty (2006-06-15)
Szkoda, ?e nie mieli?cie wysokiej wody na Sopocie. Zajebiste fotki ze Szwecji...
Zespol FunKayak'a 
Szkoda, ze nie plynales przy niskiej wodzie, wtedy nie zalowalbys, ze nie bylo wysokiej. Takiego plywania nie powstydzilaby sie niejedna grupa zwalkowa ;) Serdecznie dziekujemy za wyrazenie pochlebnej opinii na temat naszej pracy artystycznej ;)
Zespó? FunKayak'a (2006-05-26)
Staniek w?a?nie podje?dza po Krakusa. Pakujemy samochód i ruszamy w tras?. Zapraszamy do odwiedzania strony z info o wyprawie.
kazik (2006-05-11)
ta jasne,tu nawet rosna palmy i zobaczymy jak bedzie
Darek (2006-05-08)
Panie Kazimierzu, klucze ! :) Trzymaj sie Kazik na tej obczyznie i odezwij od czasu do czasu. Pozdrawiam
kazik (2006-05-06)
pozdrowienia dla Fan Kajak z Poole w Angli .Miasto piékne ,na morzu plywaja kajakami moj nr. t. 0044 7927612181
Zespó? FunKayak'a  
Serdecznie dzi?kujemy za pozdrowienia. Teraz pozostaje Ci ju? tylko zagospodarowa? wolny czas i szybko zaprzyja?ni? si? z miejscowymi kajakarzami. PS. Mi?ego p?ywania po kanale :)
Kazik (2006-03-10)
Ta jasne
Zdzis?aw (2006-02-28)
A jak my?my ostatnio pop?yneli ...
Kazik (2006-02-25)
25.02.2006.Kazik i My 3930 wej?? w 2006r. Pozdrawiamy
Zespó? FunKayak'a 
Jeste?my zdania, ?e lepiej i?? na jako?? ni? na ilo?? ;-)
Kazik (2006-02-25)
A ja p?yn? , p?yn?..........
Los Diablos (2006-02-22)
Jak przysz?a odwil?, to i zdi?cia wam odmarz?y.Musia?o tam by? fajnie.
Zespó? FunKayak'a 
Mamy nadziej?, ?e z odwil?? rusz? te? nasze wyprawy bo do tej pory bez granatów nie da?o si? p?ywa? a od Rosjan ju? nie tak ?atwo je kupi? :)
Kazik (2006-02-22)
mega wisi i jest ?adnie
Darek (2006-02-21)
Kaziu, z dobrze poinformowanych zrodel, wiem ze wieszanie juz wkrotce. Chodza sluchy ze to bedzie mega wieszanie. Tak nie wiesza sie nawet MS ?indows :)
Kazik (2006-02-21)
co? wieszanie zdi?? wam nie wychodzi
Los Diablos (2006-02-09)
Widz? ?e nie tylko rzeki zamarz?y ale wasza strona te?
Rysiek (2006-02-01)
Jakie plany sp?ywowe na rok 2006 ? Bo si? zastanawiam czy inwestowa? w kajaki czy nie wróci? do nurkowania. Poza tym pop?yn?? bym w d?ugi weekend jaki? sp?ywik z namiotami.
Los Diablos (2005-12-24)
Zdrowych i weso?ych ?wi?t dla ca?ego zespo?u FUN KAYAK ?yczy Los Diablos
Piort (2005-12-05)
Fajne zdj?cia
Andrzej (2005-12-02)
Fajna strona ch?opaki, tak trzyma?. Czekam na dlasze sprawozdania. pozdrawiam
Darek (2005-10-18)
Serio Ci mowie. Ty czytasz, ja czytam. Sama mlodziez :)
kazik (2005-10-15)
ta jasne
Darek (2005-10-14)
Kazik !!! Jak Ty sie wyra?asz !!! T?/T?* stron? m?odzie? czyta !!! (*niepotrzebne skre?li?) :)
Kazik (2005-10-11)
zajefajnie
Darek (2005-10-10)
A fajnie bylo ?
Kazik (2005-10-09)
No i pop?yneli?my tylko sami
Kazik (2005-10-04)
?adna pogoda, mo?e w sobot? pop?yniemy?
Kasia (2005-09-28)
Faktycznie, fajne te zdjecia :)
Som ju? (2005-09-21)
Rysiek
Kazik (2005-09-19)
Gdzie te zdi?cia ?
Rysiek (2005-09-01)
Byli w Finlandii? I nawet flaszki kumplom nie przywiezli???!
Kazik (2005-08-31)
Czy ja si? doczekam zdj?? z Finlandi
Czarek (2005-08-24)
W tym roku op?yn??em Legionowo:3 dni - Narew, Zalew Zegrzy?ski, Kana? ?era?ski, Wis?? do uj?cia Narwi. Podziel? si? uwagami. Wasze wiosenne wyprawy s? ?wietne.
Genek (2005-07-20)
Chcialem tylko poinformowac panow prezesow, ze w komcu otwarto tor w Drzewicy !
Marek (2005-07-13)
Bardzo przyjemne fotoreportaze z Rurzycy, Pilawy i Dobrzycy! Moglem sobie powspominac moje splywy w tamtych okolicach ze dwadziescia lat temu. Marek, Fort Collins, Colorado http://www.MarekUlia sz.com
Kazik (2005-07-06)
Prezesi ju? wrócili , ale teraz b?d? p?ywa? na Hydro-spidach czy jako? tak
Rysiek (2005-07-01)
Czy jak Prezesi wróc? to zrobi? jakie? kajaczki dla maluczkich ?
los Diablos (2005-06-24)
Kto? si? podszywa i to bardzo kiepsko pod prawdziwego Los Diablos
Mati (2005-06-22)
Eh, Los Diablos, uro?nij troch? w ko?cu, takie komentarze i 60 lat na karku;P PS: Tylko nie cienkie :)
Gieenek (2005-06-21)
To ja odpowiem na poni?sze ?piewaj?co:Niiiiiiiiiiiiiiiiii ic ciekawego !
los Diablos (2005-06-20)
Ej, Cienkie pierdki, to co wkoncu z ta smietana i 10 zlotymi na dnie, he ? Los Diablos und kamaraden
Z?oty (2005-06-14)
Ciekawa strona! Sporo zdj??! Jeszcze tylko Ry?ka brakuje. Dzi?ki ?liwa za foty z Czech&Kamiennej! Pozdrawiam! http://www.sirvis.prv.pl
Rysiek (2005-06-09)
Czy bedziecie gdzies plywac w najblizszym czasie bo bym chetnie poplynol ?
loki (2005-06-04)
fajna stronka. ALe co? ma?o p?ywacie. Macie przerw? letni????
BArtek (2005-05-07)
No, no, no :) !!! Widze, ze srodowisko kajakowe w Warszawie zaczyna sie zrozrastac. Oby tak, dalej, bo konkurencja zawsze wyjdzie na dobre. pozdr. BArtek
Kazik (2005-04-29)
Sliwa twoja podpórka w rynnie by?a super
Kazik (2005-04-29)
dlaczego ukrywacie zdi?cia z Czech
Rysiek (2005-04-07)
Stanio jest moim idolem. Kiedy? b?d? tak dobry jak on...:-)
Zibi (2005-04-06)
je?eli chcieli?cie wyrazi? SZCZERZE zalob?, to robienie swojego logo na ca?y ekran nie wydaje si? by? najw?a?ciwszym rozwi?zaniem. Troch? umiaru... z powa?aniem, Zibi
Zespó? FunKayak'a  
W ?wietle trwaj?cej w Polsce ?a?oby narodowej, powy?sz? opini? pozostawiamy bez komentarza.
Zbyszek (2005-04-01)
Jestem niedzielnym kajakarzem, probowalem swoich sil w gorach ale nic mi nie wychodzilo. Podziwiam Was za to co udaje Wam sie robic, mi pozostaje jedynie ogladac poczynania innych kajakarzy. Sam plywam tylko po nizinach bo tam mi jest najlepiej i najbardziej mi sie to podoba. Pozdrawiam wszystkich tych ktorzy potrafia tak wspaniale plywac. Zbyszek
Jerry (2005-03-18)
Fajnie, fajnie. Ale czy wy tylko p?ywacie? czy mo?e jest wieczorem troche czasu na pogaw?dki po wyprawie (jak na reklamach piwa)?
Los Diablos (2005-03-18)
Ci kolesie s? niesamowici, pop?yn? z Nimi
Byku (2005-03-13)
Jestem poczatkujacym kajakarzem gorskim. Czy moge z wami poplywac na basenie? Mam kilku kolegow, kturzy sa tak samo zakrenceni na kajki jak ja. Czy wy plywacie w ogole po gorach, bo na zdjeciach widze same niziny.
Zespó? FunKayak'a 
Niestety za tydzie? s? ostatnie zaj?cia na basenie, który traktujemy jako przygotowanie do sezonu górskiego. Z tego wynika, ?e p?ywamy po górach :)) Mamy nadziej?, ?e wkrótce b?dziemy mogli pokaza? równie? zdj?cia jako dowód :)
tuleja (2005-03-11)
gratuluj? pomys?u,idei,zapa?u,zaanga?owa nia i planów (logo jest suuper!)
jolla (2005-03-10)
W Gda?sku jest klub MORSÓW,mo?e zapisa? tam ?liwk? ?? Egzamin wst?pny przy -13 stopniach,ale to twardziel - da rad? !
Stickifingazz (2005-03-05)
?liwa to stary wariat. -3 stopnie a on skubaniec poszed? p?ywa? .MORS.Wrr .Ja bym to zrobi? ale jak bym mia? 3 promile hehehe . Fajna strona.Pozdrawiam
Kazik (2005-03-02)
Jaszczurka ma 4 ?apy,wi?c powinny by? 2 wios?a.Je?li chodzi o Ry?ka to przep?yno? w tym roku ponad 1000 km
Kasia (2005-03-02)
w koncu jasczurka znalazla zajecie :) pozdrowienia dla Ry?ka.
Robert S. (2005-02-25)
Ej, na zdjeciach ciongle ci sami faceci. I o co chodzi z tymi 10 z?otymi w ?mietanie
Zespó? FunKayak'a  
Na zdj?ciach z Sony (19.02.2005 r.) wyst?puje tylko kilka osób, gdy? p?yn??o nas trzech(jeden robi? zdj?cia). Kajakarstwo turystyczne to nie tylko wieloosobowe szuwarowo-b?otne sp?ywy w ciep?e dni, które tak wszyscy lubimy, ale równie? p?ywanie po morzu, kajakarstwo górskie, oraz pokonywanie w kilkuosobowych grupach tzw. zwa?ek czyli ma?ych, kameralnych rzeczek z jak najwi?ksz? ilo?ci? naturalnych przeszkód w postaci zwalonych drzew, które szczególnie w okresie zimowym wymaga do?wiadczenia, odpowiedniego sprz?tu i wyposa?enia. Bliski nam jest ka?dy sposób sp?dzania czasu w kajaku, bo jak mawia nasz przyjaciel Kazik-... p?ywa? trzeba wszystko, wsz?dzie i zawsze, byleby tylko ... by?a woda Dzi?kujemy za uwagi. Pozdrawiamy.
Marcin (2005-02-24)
Panowie, oby tak dalej! Swoj? drog?, podziwiam Ci? ?liwa za zimow? k?piel w Sonie. Pozdrawiam Marcin
Docent (2005-02-24)
Co oznacza jaszczurka na waszym logo
Zespół FunKayak'a  
Propagujemy kajakarstwo wi?c wios?o kajakowe w naszym logo to element oczywisty. Wpisali?my je w gór?, gdy? p?ywamy te? po bia?ej wodzie, co wbrew pozorom nie wymaga wy??cznie si?y, lecz przede wszystkim techniki, zwinno?ci i szybko?ci - st?d jaszczurka. Pozdrawiamy.
ww_warrior (2005-02-22)
Rewelacyjna stronka. Nareszcie jest jakis podmiot, ktory chce powaznie dzialac dla dobra kajakow w tym kraju. Byle tak dalej, tylko nie znizajcie poziomu bo srodowisko kajakowe bedzie rozczarowane...
Los Diablos (2005-02-21)
cieniactwa ,czy Wy umiecie plywac
Zespó? FunKayak'a 
- mogliby?my ocenzurowa? t? wypowied? lecz ka?da z nich jest dla nas cenna
- mogliby?my uruchomi? nasze kontakty w Aster City i ograniczy? wej?cie jednego kompa do sieci ale tego te? nie chcemy robi? w imi? wolno?ci s?owa:)
A co mo?emy? mo?emy czeka? na dalsze Wasze opinie oraz opowiedzie? Wam dowcip:
Ma?y Kazio podaje sprzedawczyni na targu s?oiczek i prosi o nalanie ?mietany.
- P?acisz 10 z?otych - mówi sprzedawczyni, podaj?c pe?ny s?oik.
- Mamusia po?o?y?a pieni?ki na dnie s?oika.
pozdrawiamy :)
apollo (2005-02-17)
Kocham wspania?e wyprawy w trudnych warunkach, twarz? w twarz z przyrod? i dlatego ciesz? si?, ?e jeste?cie
Kasia (2005-02-16)
bardzo mi sie podoba wasza strona. tak trzymac