Wasze Opinie ...

 są dla nas bardzo ważne, dlatego jeżeli masz jakieś uwagi wpisz je poniżej.
Ze wzgledu na pojawiajacy sie ostatnio spam, wszelkie wpisy pojawia sie po weryfikacji tresci. Przepraszamy za niedogodnosc
Nick:  Adres e-mail: 
Twoja opinia
   
Login : 
Hasło : 
Oto co do nas napisaliście dotychczas:
Kinga (2011-10-20)
Ale ja nie mam pretensji, że ktoś uznał JEDNO moje zdjęcie za godne umieszczenia na swojej stronie - wszystko OK Los Diablos, nie martw się o mnie :-) Ja po prostu kolejny raz zauważyłam że są ładne :-) Taka chwalipięta...
Los Diablos (2011-10-17)
Widzisz Kinga jak to jest "prosiaki"wstawili twoje zdięcia i nic o tym nie napisali.
Kinga (2011-10-10)
Ładne fotki z Maratonu Dalslandzkiego :-)
Kacper (2011-07-13)
Relacja późno ale wreszcie jest :-) Prawda jest taka, że koledzy chcieli żebyśmy cierpieli ze Śliwą dwukrotnie - pierwszy raz kiedy nie mogliśmy z nimi pojechać i teraz, kiedy nasze "rany" już się zabliźniły - teraz je rozdrapują pokazując co nas ominęło. Ale ... co się odwlecze to ... Sadyści :-)
Kacper.Junior (2011-06-20)
Szanowni państwo z fun.kajak... Nic własnie nie ma żadnych aktualnosci, może ktos by wrzucił ostatnie wyczyny pana Krakusa... I czemu jak sie klika na tego pana na górze (wiem kto to jest) to nie wskakuje strona startowa..?
Ślimak (2010-09-26)
Śliwa, toż Ty poetą (prawie) jesteś :)
Sieli (2010-05-15)
Panie i Panowie! Dlaczego w tym roku jeszcze nie ma żadnej relacji z Waszego kajakowania? Napiszcie coś ciekawego ! Pozdro dla całej załogi Funkayak team!
agata (2010-03-28)
Dzień dobry, chciałabym się dowiedzieć, czy można u Państwa wypożyczyć kajaki na Wisłę w okolicach Warszawy?
Gosia (2010-02-20)
Witam,jestem mieszkanką Legionowa i chciałabym napisać pracę zaliczeniową dot. Fundacji Fun Kajak. Interesuje mnie powstanie fundacji - cel statutowy - działalność statutowa -finansowanie fundacji - nadzór nad fundacją - zdobywanie środków na działanie fundacji - roczne sprawozdanie za rok 2009. W jaki sposób moge pozyskać powyższe informacje? Nadmienię, że mój mąż pozdrawia Pana Sętorka (modelarnia na "nowym osiedlu"). Pozdrawiam.
Pan Sętorek 
Cześć Gosia, w sprawie tematu pracy zaliczeniowej proszę skontaktuj sie mailowo z rada@funkayak.org i funkayak@funkayak.org. Pozdrowienia dla Ciebie i tajemniczego Męża z osiedlowej modelarni. Darek
Ryszard (2009-11-18)
Ale nnnnuda, nikt nic nie pływa ostatnio?
Kacper (2009-09-14)
W Lidzbarku przedostatnie, punktowane ;-)) W ostatni weekend dwa srebra. Jest progres :-D
Ciekawy (2009-09-13)
To przyznaj sie Kólego, ktore miejsce zaja Junior :)
Ślimak (2009-09-01)
No tak, już drugi rok próbuje się "załapać" na Śliwowicę i okazało się, że popłynęli nawet nie anonsując terminu. Po, prostu Kacper o mnie zapomniał albo olał co na jedno wyszło.
byku (2009-08-05)
zaberzcie mnie na spływ--Kacper obiecałeś
Kacper 
Miałeś płynąć w tym roku ... leniuchu ;-D Następna szansa za rok
Ryszard (2009-08-03)
Fajnie sie czyta po ciemku ? :-))
DS 
Jak po ciemku, zmierzchało sie dopiero :)
Ryszard (2009-08-03)
Fajna niunia :-)
Aga (2009-07-30)
Opis pływania w Chorwacji OK :) Ale z tymi książkami to Was chłopaki poniosło ... i tak nikt Wam nie uwierzy :)
Darek < /div>
Jak to nie uwierzy ??? Jest dokumentacja zamieszczona stronie :)
Jacek (2009-07-01)
Cześć Szukam chętnych na spływ Narwią lub Biebrzą w dniach 14.07.-23.07.2009/ewentulne zmiany do uzgodnienia/.Moja ekipa niestety nagle wykruszyła się.Mogę ewentualnie porzyczyć namiot i karimaty.Proszę raczej o kontakt telefoniczny : 501496507. Jacek
Ślimak (2009-05-29)
Z pl.rec. kajaki "giz 28 Maj, 08:52 Temat: grodzenie rzek i jezior: Z każdym sezonem obserwuję coraz więcej siatek ogrodzeniowych na rzekach ijeziorach. Ogrodzenia najczęściej dochodzą do linii wody a powinny zgodnie z prawem wodnym kończyć się co najmniej 1,5m od inni wody. Najgorsze jest jednak grodzenie rzek w poprzek a zdarza się to coraz częściej. Chciałbym narobić trochę kłopotu tym którzy grodzą. Jak to zrobić oficjalnie i skutecznie??? Może oficjalne pismo do gminy, miasta? Czy możliwe jest uzyskanie oficjalnego pozwolenia na grodzenie rzek w poprzek przez duże firmy takie jak np Polmos w Toruniu? Może któryś z kolegów jest prawnikiem i mógłby coś podpowiedzieć. Może na kajak org można było by stworzyć dział z info gdzie takie incydenty mają miejsce i spróbować coś wspólnymi siłami podziałać póki niejest ZA PÓŹNO?" To może Kacper by się wypowiedział na forumnie? Co i jak obowiązuje to wiemy (chyba), ale jak działać w tym temacie?
Kacper 
Opisany przez Ciebie stan faktyczny, czyli grodzenie w odległości mniejszej niż 1,5 m od linii brzegu stanowi wykroczenie z art. 194 pkt. 2) Prawa wodnego, za które grozi kara grzywny do 5.000,- zł. Co radzę w praktyce? Zrób zdjęcia, oznacz na mapie (ewentualnie dodatkowo pozycja GPS) i złóż pisemne zawiadomienie (do którego dołączysz wymienioną powyżej dokumentację) do właściwej terytorialnie jednostki Policji jako pokrzywdzony. Efektu nie gwarantuję, bo znając nasze organy ścigania sprawa zostać może potraktowana jako społecznie szkodliwa w stopniu "znikomym" (tak zapewne wybroni się rolnik, który zagrodził łąkę łącznie z kawałkiem płytkiej nizinnej rzeki, żeby jego krowy nie weszły sąsiadowi "w szkodę"). Uważam, że warto spróbować, szczególnie jeśli rzekę grodzi duża firma. Odnośnie pozwolenia na grodzenie rzek, to jest to niedopuszczalne, chyba że budujesz jaz, śluzę lub zaporę ale na to wymagana jest zgoda stosownych organów państwowych. Jakbyś chciał złożyć takie zawiadomienie o wykroczeniu to mogę przygotować jego szymel do wykorzystania przez kajakarzy. Kacper
Agnieszka (2009-05-15)
Witam Jestem studentką poszukuję informacji dotyczących struktur fundacji do pracy zaliczeniowej.Spodobała mi się Państwa strona internetowa i chciałabym umieścić ja w pracy. Potrzebuję do tej pracy pewnych informacji : - powstanie fundacji - cel statutowy - działalność statutowa -finansowanie fundacji - nadzór nad fundacją - roczne sprawozdanie za rok 2008 Zwracam się z prośbą o udostępnienie w/w informacji o państwa fundacji mój adres : agnieszkaglodowska@wp.eu Z poważaniem Agnieszka Głodowska
Fundacja
Pani Agnieszko, prosze o kontakt:rada@funkayak.org Pozdrawiam
DS (2009-05-15)
nie bocian, tylko pierwsze koty za płoty. A w zasadzie nie pierwsze tylko drugie :)
Los Diablos (2009-05-07)
Łubu,dubu prezesunio był w górach na AMP i nic się nie chwali, czyżby dał ciała.
Los Diablos (2009-04-27)
Ptaku pobił kudłatego---tysz cóś
Mateo (2009-04-20)
Tak, to słuszna metoda. Mamy na to kilka przykładów dowodzących, że Twój ruch był w 100% uzasadniony. Papier toaletowy nigdy się nie rwie na perforacji. Podobno kiedyś w samolotach AN2 popularnych Antkach odpadały skrzydła, radzieccy inżynierowie polecili nawiercić dziury w kadłubie wokół mocowania skrzydeł, od tego momentu problem odpadających skrzydeł nie wystąpił:) Miłego wiosłowania!!!
Ryszard (2009-04-20)
Ciekawie musialo byc w gorach. Pozazdroscic warunkow do plywania. Ja tez juz otworzylem sezon kajakowy i mam nawet nowe wioslo w garazu. Wymyslilem jak zrobic zeby bylo jeszcze lzejsze, na calej powiezchni piora ponawiercam male otworki jak w durszlaku. Slyszalem ze to tez wzmacnia konstrukcje.
Mateo < /div>
Tak, to słuszna metoda. Mamy na to kilka przykładów dowodzących, że Twój ruch był w 100% uzasadniony. Papier toaletowy nigdy się nie rwie na perforacji. Podobno kiedyś w samolotach AN2 popularnych Antkach odpadały skrzydła, radzieccy inżynierowie polecili nawiercić dziury w kadłubie wokół mocowania skrzydeł, od tego momentu problem odpadających skrzydeł nie wystąpił:) Miłego wiosłowania!!!
Złoty (2009-04-18)
Strona w nowym wydaniu jest czytelna. Zdjęcia z wypadu w Bieszczady super. Gratulacje!
Los Diablos (2009-04-10)
Pododno byli w górach,pływali i kompali się ---a zdięciów nima
Los Diablos (2009-04-02)
Latajo słuchy że Fun kayak ma się ruszyć, ciekawe czy zardzewiałe umiejętności wystarczą na WW 3-4.Woda ponoć ogromna i wodospady wielgaśne.
Darek < /div>
Prawda to Panie Losie. Słyszałem, że niejaki Krakus od rana beczki plastikowej szuka. Widać chłopina nie słyszał, że piwo na wyjazdy najlepiej w puszkach wieźć :)
swetr (2009-02-24)
Fajna ta strona w nowej grafice. Szkoda tylko, że nie ma nic nowego w 'niusach' - ostatni wpis przed czterema miesiącami?
Kacper 
Zima Panie, żony, dzieci i praca. Chodzą słuchy, że wiosną chłopaki ruszą. Prezes powidział, że jak będę grzeczny to może mnie na jakieś wiosłowanko zabiorą. No i dobrze, jak chłopaki mnie przygarną to może .... wydam im z magazynu sprzęt ;-))). Tak poważnie zaktualizowałem zakładkę Plany. Zapraszam na ŚLIWOWICĘ, ja na pewno jadę, tak jak rok temu i za rok. Nie doświadczysz nie pojmiesz tego intymnego związku z Wisłą.
Aga (2009-02-24)
No chlopaki, dawno tu nie bylam. Podobaja mi sie zmiany na stronie. Panie Darku, szacuneczek :)
Pan Darek 
Ahh, dziękuję, dziękuję, dziękuję :). Przyznam, ze niejaki KrzyszfoF P. był recenzentem :)
Ryszard (2009-02-16)
Pan jestes jak ten samotny atomowy lodolamacz w bezkresnym morzu lenistwa i zimowego snu.
Kazik (2009-02-14)
Ja sobie wypraszam takie obelgi,jestem w składzie Fun Kayak i pływam .W tym roku już 3 spływy. Jak "pan" Ryszard jest taki mocny to może spróbuje kiedyś popłynąć ze mną tak "łapka w łapkę
Ryszard (2009-02-12)
To świąteczne pływanie to taka ironia żeby poruszyć dumę fun kayaka bo na wodę żaden nie dał się wyciągnąć. Tacy z nich kajakarze jak ... nie ujmując nic rogaciźnie.
Los Diablos (2009-02-08)
"Ryszard" wypisuje o jakimś pływaniu świątecznym, dlaczego do jasnej anielki nie ma jeszcze relacji.Moim marzeniem jest zobaczyć choćażby na zdięciach tego legendarnego CZŁOWIEKA
Los Diablos (2009-01-15)
Zdaje się że koledzy mieli jakieś noworoczne pływanie - i nic ,chyba że pływali inaczej
DS 
nie wiem jak inni, ale ja tam popłynalem :-))
Radek (2009-01-06)
Ponieważ niektórzy koledzy mnie olali z góry do dołu - z nudów zrobiłem ( prawie zrobiłem ) www.amberklub.pl Nawet ze dwa linki tam są... PS. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, oby nie był gorszy :-)
Ryszard (2009-01-05)
Plywanie swiateczne bylo zajefajne. Dzieki wielkie dla calego FunKayaka za organizacje i milo spedzony czas. Dawno tak nie wypoczalem. Dzieki wam widze ze sa jeszcze ludzie z zapalem i ikra. Tak trzymac i oby wiecej w nowym roku!
Los Diablos (2008-12-24)
ZDROWYCH I WESOłYCH śWIąT ORAZ LEPSZEGO NOWEGO ROKU W KTORYM BęDZIECIE WIęCEJ PłYWAć
DS 
To chyba PIERWSZY raz, gdy LOS Diablos przemowil ludzkim głosem :). Za zyczenia Dziękujemy serdecznie a ze swojej strony życzy wszystkiego najlepszego.
Los Diablos (2008-12-23)
Ty Ryszard nie krytykuj tylko sam trochę popływaj,chyba że już nie mieścisz się w kajaku
Kazik (2008-12-22)
W sobotę płyniemy Wisłą z Wa-wy do Modlina może ktoś ruszy tyłek
Ryszard (2008-12-22)
To jak bedzie z tym plywaniem, swieta swietami ale moze ta niedziela jednak wypali.
Radek (2008-11-29)
Odwilż przyszła, może się co ruszy ... na Wolbórce kra też zginęła.
Los Diablos (2008-11-21)
Co tak cicho, narobiliście w majty czy koniec sezonu
Los Diablos (2008-11-02)
No dobra zobaczyłem-uwierzyłem,chocież Kacper wspominał o jakiś fotomontażach
Jozin z Bazin (2008-10-31)
To co Wyście byliście :) nosiliście :) w tej 1,5 zywieckiej? Wyglada jak woda, wiec zakladalem, ze to woda... Ahhh Wy kajakarze, to tak sie (po)płyneło ... :)
Krakus 
nie powiem, trochę to wasze gadanie mnie wkurzyło. Dobrze, że nie małem czsu tego czytać bo pozłośliwości jeszcze bym tych zdjęć nie wrzucił, a tak proszę, otoonecisą.
Los Diablos (2008-10-31)
Taa fotki BAJERA,ale mi się wydaje że to co wychyla z gwinta Kolega Krakus to nie woda
nick (2008-10-30)
ha ha...
Jozin z Bazin (2008-10-28)
To prawda, fotki BAJERA. Mi najbardziej podoba sie to trzecie od dolu, na którym Kolega Krakus wychyla Żywca. Z ciekawości pytam, nie za zimno było aby pić z gwinta taką 1,5l wodę żywiecką :)?
Kacper 
Jakie fotki, jaka BAJERA ??? Krakus zdefraudował fotki. Teraz siedzi przy kompie i robi jakieś fotomontaże. Jest w tym dobry, na zdjęciach widać, że Kazio umie wiosłować, a przecież tajemnicą poliszynela jest, że od jakiegoś czasu zajmuje się wyłącznie wyczynowym dziarganiem na drutach ;-)))))))))))
Radek (2008-10-27)
Plotki i pomówienia; to było na Dunajcu, Białkę jedynie oglądaliśmy z samochodów. PS. Zdjęcia fajne, naprawdę :-)
Los Diablos (2008-10-25)
Słyszałem ,że byliście na Białce i więcej pływaliście pod wodą niż nad
Kazik (2008-10-23)
Zdjąłem osłonę z obiektywu,tylko niestety aparat trzymałem odwrotnie i na wszystkich zdięciach jestem ja. Wiecie ,rozumiecie górska woda= stres i walka o życie
Darek < /div>
To prawda - Kazik aparat trzymal odwrotnie. A nawet do gory nogami. Nic to Kaziu. Naumiesz sie jeszcze :). Aha, fotki widzialem. Sa bajer. Kaziu, super wygladasz w tej halce.
Radek (2008-10-22)
Ave ! Czy jakieś zdjęcia z ostatniej wycieczki D&B będą jakoś dostępne ? Może posiadacie jakiś katalog żeby na ftp udostępnić ? Chętnie obejrzałbym swoją głupotę, a z lusterkiem kiepsko się pływa. Pozdrawiam serdecznie :-)
Kacper 
Mam nadzieję, że ten post zmobilizuje Krakusa, który obiecał podobno Prezesowi wrzucić tym razem na stronę zdjęcia z wyjazdu w ustalonym terminie 7 dni (czytaj "dni" a nie miesięcy czy lat doktorku ;-D). Myślę, że nie będzie problemu z dostępem do Twoich fotek w akcji Radku, zakładając że Kazik tym razem zdjął osłonkę z obiektywu. Mailuj w tej sprawie do Krakusa (adres w "Naszych danych" w zakładce "Kontakt"
Los Diablos (2008-10-15)
Dla mnie to wszystko jest zawiłe,pokrętne,wyuzdane i nie jestem pewien co Oni tam robili
Kacper 
To się teraz nazywa ... wiosłowanie do bólu na granicy rozkoszy ;-))))))
Rysio (2008-10-15)
W odpoczynku pogoń za brakiem myśli - to rozumiem staraliscie sie nie myslec za wiele, no i slusznie poniekad, ale czy Obłaskawianie podziału, za którym murem stoi siła natury to wlasnie nie jest efekt owej pogoni ??? Przemyslenia te nawiazuja do czego ? W sylwetkach pokusa, której opieranie się traci sens - tu chyba zbyt jednoznacznie ujeliscie atmosfere wyprawy :-)
Los Diablos (2008-10-10)
Łubu-dubu prezesunio ma przejagrane, bo ma do pokonania długą trasę z pontonem na holu
Darek < /div>
Dali rade. TFardziele.
Darek (2008-10-09)
Nie ma to tamto. Sikorki doniosły, iż Fun Kayak w osobach Kacpra i Prezesa (łubu dubu ...) uderzyli na Wisłę. Pływanie Wawel-Wawka rozpoczęte. Powodzenia chłopaki!
Kazik (2008-10-05)
Ach Sona,jak zawsze fajna tylko trzeba będzie większy kajak ,bo żółty Cross jest trochę za mały
Kacper 
Cóż, dobrobyt stary prześmiewco. Ciągłe tyranie i mało wiosłowania. Zawsze na zimę robię się "większy", dlatego asekurował mnie Junior, który dzielnie sobie radził, w końcu dla 13 latka 6 godzin w kajaku po Sonie to nie w kij dmuchał. Duma mnie po prostu Kaziu tak rozdęła ;-D. Przyznaj się. Zazdrościsz bo w tym czasie leniuchowałeś na Wiśle :-)
Los Diablos (2008-10-03)
piszecie ,że jesteście za gorzały mi pacyfistami,ale jakbyście uzbroili te kajaczki to młodzierz by się garnęła.A tak obok kajaczków puściutko.
Kacper 
Cóż, takie mamy czasy ;-). Pewnie trochę przyczyniła się pogoda, poza tym na festynie były inne atrakcje.
Los Diablos (2008-09-15)
Tysz prowda
Ślimak (2008-09-14)
Acanowie się przekomarzają, słowami przerzucają. Jakoweś przytyki wzajem czynią, tudzież wbrew naturze swej na militarne swawole wyruszają, małoletnich do moczenia zaci przymuszając. Zaś poważne zamiary, publicznie ogłoszone, do lamusa, jak widać odłożyli. Wstyd Waćpanowie, wstyd!
Harles (2008-09-05)
who is it Charles?
Mateusz (2008-09-04)
Charles!!! If You reading this post, pleas call to me +48692265251 or answer to mattiz@op.pl
Los Diablos (2008-09-03)
Ho ho piknik militarny- będziecie teraz pływać uzbrojonymi kajakami
Kacper 
Jakbyś, Losie Diablosie czytał opisy pod zdjęciami, a nie tylko oglądał obrazki, to dotarłoby do Ciebie Kaziu ;-)))), że jesteśmy zagorzałymi pacyfistami. W odróżnieniu od Ciebie żaden z nas nie był w wojsku. Na Festynie chcemy się zaprezentować, żeby przyciągnąć dzieciaki do pływania. Takie już z nas "Siłaczki" na i Doktor Jud ... Krakus oczywiście ;-D
Kazik (2008-08-22)
Też zauważyłem że Los Diablos patrzy z góry,może dlatego że na Pilicy płynął w kajaku na stojąco(podobno żeby mieć lepszą perspektywę przy robieniu zdięć) trzeba będzie go złapać i teochę ................
Los Diablos (2008-08-19)
Na miamo "kajakarza" trzeba sobie zasłużyć
Kacper 
Losie Diablosie! Patrzymy na innych kajakarzy z góry? Musisz mieć wysoki kajak, a może zacząłeś pływać rowerem wodnym. Co by na takie zadzieranie nocha powiedział Kazik? ;-D
Kacper (2008-07-29)
Losie Diablosie, Krakusie i ty ... Sabo, gdzie relacja z Pilicy ??? Wasz umiłowany sprzętowiec ;-D
Krakus 
Zamykam dyskusję na ten temat stwierdzeniem, że lepiej późno niż później. I niech się przyzna ten, który wrzucił relacje na stronę. Sam to chciałem zrobić. To nie była pomyłka, że nie upubliczniałem relacji, szuje :)
Darek < /div>
Jam Ci to uczynił :)
Kazik (2008-07-18)
Widziałem że Los Diablos robił zdięcia nawet ja się załapałem,ale wątpię żeby je pokazał
Krakus (2008-07-14)
Piszę nie chowając się za nowym nikiem :) Jako, że sławny Los Diablos zawsze utyskuje, że relacje z wypraw się spóżniają, informuję na forum, że to on będzie wrzucał opis Pilicy :) Zrobił milion zdjęć więć może ze trzy się na strone nadadzą :)))
la'DeEs  ;
No ale zeby LosaDiablosa ze mna pomylic ? Przeciez jestem wyższy :)
la'DeEs (2008-07-13)
O w mordenke jezozwierza. nie wierze. Fotki z polnocy som :). Fajne na dodatek :). PS Radio Kacper. Zaliczylem ROTFL;a :). Pozdrawiam
Krakus 
Chyba każdy z nas zaliczył. Postuluję, żeby na czas wyjazdów czasowo zawieszać mu koncesję :) Dla zdrowotności grupy. Takie zalecenie lekarskie :))
Kacper 
Trzeba było dać znać a nie knuć za plecami. Najśmieszniejsze jest to, że podpis o "radiu" jest pod fotką z Kolovesi, kiedy miałem "cichy dzień" a nadawali Koledzy. Weźcie sobie tą koncesję i ...
Mati 
Ta, cichy, tylko z tego powodu, że nie wytrzymaliśmy i ok. 17.00 Kudłaty wyznaczył Ci limit 200 słów do końca dnia. Stańkowi by to wystarczyło pewnie na tydzień ale Ty w ramach protestu ok. tysiąca słów wypowiedziałeś i wszyscy zaczęli ci uciekać. Nie udało Ci się dopaść tego dnia żadnej ofiary:P
Los Diablos (2008-07-08)
piękne zdięcie kolegi ,ale Maczek powinien być przynajmniej w butelce po Finlandi
Darek < /div>
czyli jednak w_o_de :)
Los Diablos (2008-07-05)
Ja tylko lubię popatrzeć ,do wody mam wstręt
Darek < /div>
Możesz sprecyzować, czy chodziło Ci o wode, czy o w_o_de :)
DeEs (2008-07-03)
... a echo powtorzylo za Los Diablos: mać , mać , mać ... :)
Los Diablos (2008-07-03)
wstawać, pisać, zdięcia pokazywać
Kacper 
Losie Diablosie i Ty De Esie !!! Obaj mogliście i mieliście jechać z nami do cudownej Finlandii. Niestety wyeliminował Was złośliwy los. Niechże Wasz żal za megakomarami i klimatem białych nocy spędzanych w naszym towarzystwie nie wywołuje u Was niepokoju i napięcia. Sprawozdanie ukaże się z pewnością a na razie ... sprawozdanie z Maczkowych zmagań z Laserem ;-D
DeEd (2008-07-01)
Tam odsypiaja, ślamazarzą sie z relacją :)
Los Diablos (2008-07-01)
odsypiają- zdaje się że pływali w białe noce a resztę dnia "męczyli" się w namiotach i kto to wytrzyma ciekawy jestem kto robił za panienkę jak nie było Ś.....
DeEs (2008-06-29)
nie wiem, nie wiem. Dobre 24godziny od powrotu z wyprawy a fotek jak nie bylo tak nie ma...
Los Diablos (2008-05-22)
słyszałem ,a teraz widzę ,że testowaliście Pana Soczewkę-gratuluję,ja też będę musiał Go prze...(testować)
Los Diablos (2008-05-19)
słyszałem ,że koledzy już się rozpływani na Narwi całe 5 km
Rysiek (2008-05-12)
...to poczeka do sylwestra zeby ze zdwojona sila przyjac postanowienie ze w tym roku to juz bede plywal. Wiekszosc z nas jeszcze nie odwazyla sie przymierzyc d..ska do kokpitu. Przy takim stanie rzeczy cienko widze Sliwowice lub 24H...no chyba ze na materacach :-)))
Slimak (2008-05-11)
Szkoda, że pierwotny termin upadł, ale mam nadzieję, ze co sie odwlecze ....
Ślimak (2008-04-07)
Pisałem na podany adres, ale jedna poczta wróciła, na drugą nie ma odpowiedzi więc zgłaszam się na Śliwowicę 2008 tą drogą. Mam nadzieję, iż jakiś odzew będzie :). Aha, link do "warunków uczestnictwa" jest pusty (wyświetla sie biały ekran), może więc coś na priv? Jest kilka elementów do omówienia
Kacper
Żeby nie było żeśmy niegościnni wyjaśniam, że bezpośredni kontakt ze Ślimakiem już nawiązano. Cóż, meny, meny spam i elektroniczny listonosz zastrajkował. Zainteresowanych śLIWOWICą 2008 lub 24H 2008 proszę o kontakt rada@funkayak.org
heatclif (2008-03-30)
Macie świetnego Prezesa!
Rysiek (2008-03-01)
Niech zaloza towarzystwo wedkarskie, do lodek sie pomieszcza a i zajecie bardziej spokojne nie wymaga wysilku :-)
Los Diablos (2008-02-28)
poza tym towarzystwo tak się upasło,że do kajaków się nie mieszczą
Los Diablos (2008-02-28)
po tak długiej przerwie w pływaniu to już nie będzie Śliwowica tylko--bimber
Rysiek (2008-02-28)
Co tu takie puchy ??? Nikt nie plywa ?
Ślimak (2008-02-12)
Hi, wiem, ze jeszcze wcześnie, ale czy Śliwowica w tym roku jest planowana?
Zespół FunKayak'a 
Witaj Ślimaku, Oczywiście planujemy w tym roku Śliwowicę, szczegóły znajdziesz wkrótce na naszej stronie.
ziutek (2008-01-31)
Zdjecia są bardzo fajne. macie jakieś gadzety
ania (2007-10-07)
tak Arku. :) Ania ze splywu po Krutyni. ;) a motyw kajakarski srednio sie przewijal od tamtego czasu, ale inne sporty ektremalne owszem. pozdrawiam cieplo. :)
ania (2007-09-26)
bardzo ciekawa strona! jakiez bylo moje zaskoczenie, kiedy w poszukiwaniu kajakowych wypraw, wpadlam tutaj na osobe Krakusa, ktorego pamietam z jednego splywu w 97 roku. ech... gdzie te czasy. ;) pozdrawiam serdecznie cala ekipe! milo spotkac ludzi z pasja. :)
Krakus 
A któż mnie tutaj rozpoznał :) Pamiętny rok 1997 :) To chyba rok powodzi stulecia. Czy to Ania z Krutyni? Pozdrawiam również. Wiedzę, że motyw kajakarski nadal się przewija. Bardzo dobrze i trzeba to podtrzymywać.
Marina (2007-09-19)
Czy można zobaczyć zdjęcia z Norwegii w większej rozdzielczości /na całą stronę/? Pozdrawiam Marina
Darek < /div>
Hej Marina! Wyślij maila na adres imprezy@funkayak.org i napisz, które zdjęcie Cie interesuje. Odeślemy je niezwłocznie. Pozdrawiam.
Marcin (2007-09-17)
Panowie, kusicie tą Norwegią. Gratulujemy udanej wyprawy i ciekawych zdjęci. Może ktoś je wykorzysta w kalendarzu na 2008 rok. Pozdrawiam Marcin
Darek (2007-08-21)
Ale zapomnieli zabraz mąkę i marchewki :)
Joanna (2007-08-20)
Norwegia! ....popłynęli! Panowie zabrali ze sobą 30 kg cukru w kostkach ...dla Fiordów! Zapobiegliwość się opłaciła! Na razie Fiordy nie atakują...
Los Diablos (2007-07-30)
W opisie Łeby wspomiałeś o ciepłej szarlotce ,czy ją zjadłeś czy zrobiłeś z nią coś innego?
Ślimak (2007-07-10)
Jestem pod wrażeniem!!! (zarówno Śliwowicą jak i Wisłą i 24h). Również wyprawa na Kaszuby robi wrażenie (woda w tym roku rzeczywiście wysoka :)) ). Może uda się "zabrać" na flagowe pomysły w przyszłym roku? Pozdrawiam Ślimak (www.kamils.lap.pl)
Kacper 
ŚLIWOWICA i 24H A.D. 2007 odbyły się jedynie w FunKayakowym gronie, a przecież zapraszaliśmy wszystkich ;-D. Mamy nadzieję, że w sezonie 2008 dołączą do nas inni kajakarze. Poza kupą wiosłowania zapewniamy ... kupę wiosłowania, jak się poszczęści to pod wiatr i w deszczu ;-))))))))))))))) Ślimaku, zaglądaj na naszą stronkę na przełomie 2007/2008, będzie jakieś info o terminie i trasie 24H, bo ŚLIWOWICA 2008 tradycyjnie (pojechałem na wyrost ;-D ) Wisłą z Krakowa do Warszawy w Boże Ciało.
Kazik (2007-07-03)
Gratulacje dla Fun Kayak .Widzę że robicie wspaniałe postępy i oby tak dalej pozdrawiam Kazik
Los Diablos (2007-07-03)
Kraków-Warszawa 4 dni co wy tam robiliście? Trzeba było płynąć cały dzień a nie pół
Marcin (2007-07-02)
Panowie, nasze gratulacje! Jestem pełen podziwu - 4 x 110 km to jest wyzwanie. Pozdrawiam w imieniu swoim i reszty KiM-u. Marcin
Złoty (2007-06-15)
Wenecja to moje ulubione miasto. Zawsze marzyłem żeby pośmigać tam kajakami. Foty i cała wyprawa zajebista. Trzymajcie się chłopaki&do zobaczenia na wodzie. Zapraszam też na ślub 23 czerwca o godz. 16 w Kościele Akademickim Św. Anny przy Krakowskim Przedmieściu 68 w W-wie.
Gosc (2007-06-08)
Fajnie plywacie chlopaki. Gdzie sie w tej Chorwacji myliscie ? Nie przeszkadzala Wam sol ? Ps: Korzystam z FireFoxa w wersji 1.5.0.12 i straszliwie ta wasza strona wyglada. Do tego sa jakies dziwne znaczki na calej stronie glownej przy tytulach rzek. Pozdrawiam. Tak trzymac
Darek < /div>
Sprawa mycia, była rzeczywiście pewnym kłopotem. Na szczęście nawet w tak słonej wodzie jak w Chorwacji pewne mydła mydlą się :), dzięki czemu co wieczór zasiadaliśmy do kolacji czyści i pachnący :). Sól na szczęście nie dawała się aż tak we znaki, choć przyznaję, że na koniec dania, wyglądaliśmy jakoś tak troszeczkę ZA biało :). Wiemy o problemie z Fire Foxem. W pierwszej wolnej chwili przystosujemy stronę i do Liska.
Los Diadlos (2007-05-30)
Nie ma co im zazdrościć to wszystko fotomontarz
Kasia (2007-05-30)
Czepiać się będę ;) 4 st. to trochę mało jak na Borę. Jak wieje, to przeważnie od 7 st. w górę i nie czycha, tylko przychodzi z nienacka. (A czepiam się, bo wam zazdroszczę wyjazdu, i tyle) :)
Kacper 
Bora (Bura) przychodzi znienacka i jak to ona okrutnie gwiździ, tak było w przeddzień naszego startu. Sętor, który czekał na nas na miejscu twierdzi, że nawet ptaki pomykały z buta zamiast latać ;-D. Czasem Bora przychodzi falami co kilkadziesiąt minut, mocując się na zmianę z Mistralem, co uświadomili nam autochtoni. Doświadczyliśmy tego osobiście w przesmyku na Kanał Velebitski, który zaczynaliśmy przy delikatnym Mistralu a kończyliśmy przy Borze. Wiało znad gór chłodnym powietrzem prawie 30 km/h. Dlatego odpuściliśmy 30 km płyniecia wzdłuż Pagu przy niedostepnym nawietrznym brzegu. Tego dnia Bora nadchodziła falami co kilkadziesiąt minut 6-7 razy. Kasiu, nie zazdrość, kajak na autko i do Chorwacji, w końcu masz 300 km blizej ;-)))))))))))
Rysiek (2007-05-30)
Cos urwala sie relacja. Plyniecie jeszcze czy juz nie ?
Kacper 
Wiosłować już skończyliśmy, Rysieńku. Relacja z Chorwacji już wkrótce. Parę dni po niej niespodziewajka, więc zaglądaj na stronkę ...
Letman (2007-05-24)
Chłopaki, rozumiem, że zdążycie z tej Chorwacji na trasę biwakową Pikniku Kajakowego 1-2 czerwca br. Marek
Krakus (2007-05-24)
interpretacja może być dowolna alo oficjalnie to byłem wtedy strasznie zmęczony (pamiętam że to był poranek po całonocnym płynięciu). Zabaczymy jak będzie wyglądał Pan Kaziu, Panie Los Diablos :)
Joanna (2007-05-21)
Pojawiło się morze. Ale mnie to i tak nie przekonuje...
Rysiek (2007-05-21)
To chyba jakaś większa mistyfikacja musi być,widoczek ze zdjęcia bardziej przypomina nasze apartamentowce wielorodzinne niż Chorwację. Jak nie zobaczę morza to nie uwierze że gdziekolwiek pojechaliście.
Los Diablos (2007-05-16)
na zdięciu 24H Krakus jest nawalony czy zmęczony bo już nie wiem
Rysiek (2007-04-25)
Jeden próg jest tuż za zaporą w Dębe.
*j (2007-04-24)
Gdzie jest ten próg na Narwi?
Rysiek (2007-03-06)
Na razie nie plywamy bo po swietach jeszcze sadlo nam sie do kajakow nie miesci. Ale juz niedlugo...
Kazik (2007-02-25)
Koledzy czy śpicie czy zamarzliście.Angole mają fajną zabawę- pływanie przy dużych falach między skałami zajebioza pozdrawiam
Los Diablos (2007-02-06)
ja też ,ja też
wwwarrior (2007-02-06)
czy mozna sie do was jakos zapisac?
wwwarrior (2007-02-06)
czy mozna sie do was jakos zapisac?
Paweł (2007-02-01)
Znalazłem na waszej stronie fajne zdjęcia z Sopotu, skąd zaczynaliście spływ i gdzie kończyli bo chciałbym tam pojechać
rysiek (2007-01-28)
Wlasnie wypakowalem swoja koszulke i jestem poddenerwowany bo ma nadruk tylko z jednej strony a miala z obu stron miec.
Los Diablos (2007-01-17)
Fajna akcja WOSP ,tylko co te dwa wieloryby robią na scenie, siema
Zespół FunKayak'a 
Fundacja FunKayak, jako Organizacja Pożytku Publicznego, wspiera ratowanie zagrożonych gatunków, których przedstawiciele wzięli udział w naszym pokazie ;)
*j (2007-01-10)
Średniki po   ! ;-)
Zespół FunKayak'a 
Przez szacunek dla Twojej siwej głowy nie skomentujemy tego... szelmo :)
WhiteWolf (2006-12-25)
Bardzo Fajna Stronka a przedewsystkim świetny pomysł idei Fundacji. Pozdrawienia ze szlaku OMULEW(v).
janusz56561 (2006-11-05)
witam ja w innym temacie, widze ze nie próznujecie.17 -22 listopada mamy spływ rzeka ełk ,kanał rudzki ,biebrza i jeż.rajgrodzkie . jesli macie czas i ochote to zapraszam. nocleg pod namiotami.info.meil:janek32@wp .pl pozdrawiam janusz
Zespół FunKayak'a  
Dziekujemy za zaproszenie. Niestety nie możemy z niego skorzystać. Większość z nas jedzie w tym okresie w góry (połazić nie popływać) a ja mam dyżur w szpitalu. Jeszcze raz dzięki za zaproszenie.
Marcin (2006-10-23)
Panowie, nasze gratulacje za 24 godziny non-stop! Pozdrawiam Marcin z KiM
Grzeldi (2006-10-19)
Super strona.Extra foty. Chciałbym tak popływać z wami. Pozdrawiam.
Złoty Rysiek (2006-10-13)
Extra fotki z Pasłęki! Ciekawe jak smakuje makowiec na Warmii?
KAZIK (2006-09-25)
PIERWSZY WYSCIG ZA MNA 25 KM NA KODIAKU W 2.23, NIESTETY INNI PLYNELI NA 6-7 METROWYCH KAJAKACH O SZER.35-43CM. POZDRAWIAM
Rysiek (2006-09-25)
No widze jakis ruch w interesie. Chyba webmajster wzial sie do roboty. A czy da sie zrobic tak zeby ten kolo na gorze caly czas wioslowal ? No i nadal nie mozna skomentowac konkretnego zdjecia.
Darek  
Oceniac nie mozna bo to nie konkurs :). A kolo na gorze - z tego co mi wiadomo - nigdzie sie narazie nie wybiera, wiec i wioslowac nie bedzie :).
Pozdrawiam
Rysiek (2006-08-30)
Co to za jakas fuszerka ? Chcialem zeby moj komentarz pojawil sie pod zdjeciami!
Darek  
Najwidoczni ej ŁebAdmin nie przewidział takiej opcji :). Ale pomysł zostanie uwzględniony, przy dalszym rozwijaniu serwisu :).
Rysiek (2006-08-30)
jak bedziecie jeszcze plynac w okolice Modlina kiedys to dajcie znac.
kazik (2006-08-20)
plynelismy 20 km na bocznej fal.zaczynalismy przy 4 potem stopniowo przeszlo do 6, konczylismy przy 7 -zajjjjebioza. Pozdrawiam wszystkich
Zespół FunKayak'a 
A łyżka na to niemożliwe :) A tak na poważnie po zaaaaaaaaaaazdrościmy. Plany na rok 2007 jeszcze nie są ustalone więc szykuj dla nas lokum.
kazik (2006-08-12)
spoko
Darek (2006-08-07)
Siema Kaziuuuu !!! Widze ze bawisz sie niezle. Uwazaj tylko abys tam na tej obczyznie nic wiecej oprocz ryb nie zlapal :)))
kazik (2006-08-06)
pozdrawiam wszystkich plywam na kajaku ,wylapuje im ryby(duzo)i jest fajnie
zbychu (2006-07-11)
a mowili, ze tu same bufony i lepiej nie pisac bo tylko swoim odpowiadaja. Ech lepiej nie wierzyc w to co ludziska gadaja. pozdrufka dla timu
zbychu (2006-07-07)
no piekne fotki, az oko cieszy taka zabawa. a ten sopot to gdzie, bo chyba nie nad morzem?
Zespół FunKayak'a 
Ten konkretny Sopot leży na Roztoczu. Co nie zmienia faktu, że nadmorski Sopot też cieszy oko :)
Mati (2006-06-16)
serdeczne pozdrowienia dla bywalcow strony z rowerowego wyjazdu do puszczy bialowieskiej. PS Narewka wiosna moze byc calkiem obiecujaca, nie wspominajac o kilku mniejszych rzeczkach. PS 2 A moze w przyszlym roku poplywamy po puszczy?
Złoty (2006-06-15)
Szkoda, że nie mieliście wysokiej wody na Sopocie. Zajebiste fotki ze Szwecji...
Zespol FunKayak'a 
Szkoda, ze nie plynales przy niskiej wodzie, wtedy nie zalowalbys, ze nie bylo wysokiej. Takiego plywania nie powstydzilaby sie niejedna grupa zwalkowa ;) Serdecznie dziekujemy za wyrazenie pochlebnej opinii na temat naszej pracy artystycznej ;)
Zespół FunKayak'a (2006-05-26)
Staniek właśnie podjeżdza po Krakusa. Pakujemy samochód i ruszamy w trasę. Zapraszamy do odwiedzania strony z info o wyprawie.
kazik (2006-05-11)
ta jasne,tu nawet rosna palmy i zobaczymy jak bedzie
Darek (2006-05-08)
Panie Kazimierzu, klucze ! :) Trzymaj sie Kazik na tej obczyznie i odezwij od czasu do czasu. Pozdrawiam
kazik (2006-05-06)
pozdrowienia dla Fan Kajak z Poole w Angli .Miasto piékne ,na morzu plywaja kajakami moj nr. t. 0044 7927612181
Zespół FunKayak'a  
Serdecznie dziękujemy za pozdrowienia. Teraz pozostaje Ci już tylko zagospodarować wolny czas i szybko zaprzyjaźnić się z miejscowymi kajakarzami. PS. Miłego pływania po kanale :)
Kazik (2006-03-10)
Ta jasne
Zdzisław (2006-02-28)
A jak myśmy ostatnio popłyneli ...
Kazik (2006-02-25)
25.02.2006.Kazik i My 3930 wejść w 2006r. Pozdrawiamy
Zespół FunKayak'a 
Jesteśmy zdania, że lepiej iść na jakość niż na ilość ;-)
Kazik (2006-02-25)
A ja płynę , płynę..........
Los Diablos (2006-02-22)
Jak przyszła odwilż, to i zdięcia wam odmarzły.Musiało tam być fajnie.
Zespół FunKayak'a 
Mamy nadzieję, że z odwilżą ruszą też nasze wyprawy bo do tej pory bez granatów nie dało się pływać a od Rosjan już nie tak łatwo je kupić :)
Kazik (2006-02-22)
mega wisi i jest ładnie
Darek (2006-02-21)
Kaziu, z dobrze poinformowanych zrodel, wiem ze wieszanie juz wkrotce. Chodza sluchy ze to bedzie mega wieszanie. Tak nie wiesza sie nawet MS Łindows :)
Kazik (2006-02-21)
coś wieszanie zdięć wam nie wychodzi
Los Diablos (2006-02-09)
Widzę że nie tylko rzeki zamarzły ale wasza strona też
Rysiek (2006-02-01)
Jakie plany spływowe na rok 2006 ? Bo się zastanawiam czy inwestować w kajaki czy nie wrócić do nurkowania. Poza tym popłynął bym w długi weekend jakiś spływik z namiotami.
Los Diablos (2005-12-24)
Zdrowych i wesołych Świąt dla całego zespołu FUN KAYAK życzy Los Diablos
Piort (2005-12-05)
Fajne zdjęcia
Andrzej (2005-12-02)
Fajna strona chłopaki, tak trzymać. Czekam na dlasze sprawozdania. pozdrawiam
Darek (2005-10-18)
Serio Ci mowie. Ty czytasz, ja czytam. Sama mlodziez :)
kazik (2005-10-15)
ta jasne
Darek (2005-10-14)
Kazik !!! Jak Ty sie wyrażasz !!! Tę/Tą* stronę młodzież czyta !!! (*niepotrzebne skreślić) :)
Kazik (2005-10-11)
zajefajnie
Darek (2005-10-10)
A fajnie bylo ?
Kazik (2005-10-09)
No i popłyneliśmy tylko sami
Kazik (2005-10-04)
ładna pogoda, może w sobotę popłyniemy?
Kasia (2005-09-28)
Faktycznie, fajne te zdjecia :)
Som już (2005-09-21)
Rysiek
Kazik (2005-09-19)
Gdzie te zdięcia ?
Rysiek (2005-09-01)
Byli w Finlandii? I nawet flaszki kumplom nie przywiezli???!
Kazik (2005-08-31)
Czy ja się doczekam zdjęć z Finlandi
Czarek (2005-08-24)
W tym roku opłynąłem Legionowo:3 dni - Narew, Zalew Zegrzyński, Kanał Żerański, Wisłą do ujścia Narwi. Podzielę się uwagami. Wasze wiosenne wyprawy są świetne.
Genek (2005-07-20)
Chcialem tylko poinformowac panow prezesow, ze w komcu otwarto tor w Drzewicy !
Marek (2005-07-13)
Bardzo przyjemne fotoreportaze z Rurzycy, Pilawy i Dobrzycy! Moglem sobie powspominac moje splywy w tamtych okolicach ze dwadziescia lat temu. Marek, Fort Collins, Colorado http://www.MarekUlia sz.com
Kazik (2005-07-06)
Prezesi już wrócili , ale teraz będą pływać na Hydro-spidach czy jakoś tak
Rysiek (2005-07-01)
Czy jak Prezesi wrócą to zrobią jakieś kajaczki dla maluczkich ?
los Diablos (2005-06-24)
Ktoś się podszywa i to bardzo kiepsko pod prawdziwego Los Diablos
Mati (2005-06-22)
Eh, Los Diablos, urośnij trochę w końcu, takie komentarze i 60 lat na karku;P PS: Tylko nie cienkie :)
Gieenek (2005-06-21)
To ja odpowiem na poniższe śpiewająco:Niiiiiiiiiiiiiiiiii ic ciekawego !
los Diablos (2005-06-20)
Ej, Cienkie pierdki, to co wkoncu z ta smietana i 10 zlotymi na dnie, he ? Los Diablos und kamaraden
Złoty (2005-06-14)
Ciekawa strona! Sporo zdjęć! Jeszcze tylko Ryśka brakuje. Dzięki Śliwa za foty z Czech&Kamiennej! Pozdrawiam! http://www.sirvis.prv.pl
Rysiek (2005-06-09)
Czy bedziecie gdzies plywac w najblizszym czasie bo bym chetnie poplynol ?
loki (2005-06-04)
fajna stronka. ALe coś mało pływacie. Macie przerwę letnią???
BArtek (2005-05-07)
No, no, no :) !!! Widze, ze srodowisko kajakowe w Warszawie zaczyna sie zrozrastac. Oby tak, dalej, bo konkurencja zawsze wyjdzie na dobre. pozdr. BArtek
Kazik (2005-04-29)
Sliwa twoja podpórka w rynnie była super
Kazik (2005-04-29)
dlaczego ukrywacie zdięcia z Czech
Rysiek (2005-04-07)
Stanio jest moim idolem. Kiedyś będę tak dobry jak on...:-)
Zibi (2005-04-06)
jeżeli chcieliście wyrazić SZCZERZE zalobę, to robienie swojego logo na cały ekran nie wydaje się być najwłaściwszym rozwiązaniem. Trochę umiaru... z poważaniem, Zibi
Zespół FunKayak'a  
W świetle trwającej w Polsce żałoby narodowej, powyższą opinię pozostawiamy bez komentarza.
Zbyszek (2005-04-01)
Jestem niedzielnym kajakarzem, probowalem swoich sil w gorach ale nic mi nie wychodzilo. Podziwiam Was za to co udaje Wam sie robic, mi pozostaje jedynie ogladac poczynania innych kajakarzy. Sam plywam tylko po nizinach bo tam mi jest najlepiej i najbardziej mi sie to podoba. Pozdrawiam wszystkich tych ktorzy potrafia tak wspaniale plywac. Zbyszek
Jerry (2005-03-18)
Fajnie, fajnie. Ale czy wy tylko pływacie? czy może jest wieczorem troche czasu na pogawędki po wyprawie (jak na reklamach piwa)?
Los Diablos (2005-03-18)
Ci kolesie są niesamowici, popłynę z Nimi
Byku (2005-03-13)
Jestem poczatkujacym kajakarzem gorskim. Czy moge z wami poplywac na basenie? Mam kilku kolegow, kturzy sa tak samo zakrenceni na kajki jak ja. Czy wy plywacie w ogole po gorach, bo na zdjeciach widze same niziny.
Zespół FunKayak'a 
Niestety za tydzień są ostatnie zajęcia na basenie, który traktujemy jako przygotowanie do sezonu górskiego. Z tego wynika, że pływamy po górach :)) Mamy nadzieję, że wkrótce będziemy mogli pokazać również zdjęcia jako dowód :)
tuleja (2005-03-11)
gratuluję pomysłu,idei,zapału,zaangażowa nia i planów (logo jest suuper!)
jolla (2005-03-10)
W Gdańsku jest klub MORSÓW,może zapisać tam Śliwkę ?? Egzamin wstępny przy -13 stopniach,ale to twardziel - da radę !
Stickifingazz (2005-03-05)
Śliwa to stary wariat. -3 stopnie a on skubaniec poszedł pływać .MORS.Wrr .Ja bym to zrobił ale jak bym miał 3 promile hehehe . Fajna strona.Pozdrawiam
Kazik (2005-03-02)
Jaszczurka ma 4 łapy,więc powinny być 2 wiosła.Jeśli chodzi o Ryśka to przepłynoł w tym roku ponad 1000 km
Kasia (2005-03-02)
w koncu jasczurka znalazla zajecie :) pozdrowienia dla Ryśka.
Robert S. (2005-02-25)
Ej, na zdjeciach ciongle ci sami faceci. I o co chodzi z tymi 10 złotymi w śmietanie
Zespół FunKayak'a  
Na zdjęciach z Sony (19.02.2005 r.) występuje tylko kilka osób, gdyż płynęło nas trzech(jeden robił zdjęcia). Kajakarstwo turystyczne to nie tylko wieloosobowe szuwarowo-błotne spływy w ciepłe dni, które tak wszyscy lubimy, ale również pływanie po morzu, kajakarstwo górskie, oraz pokonywanie w kilkuosobowych grupach tzw. zwałek czyli małych, kameralnych rzeczek z jak największą ilością naturalnych przeszkód w postaci zwalonych drzew, które szczególnie w okresie zimowym wymaga doświadczenia, odpowiedniego sprzętu i wyposażenia. Bliski nam jest każdy sposób spędzania czasu w kajaku, bo jak mawia nasz przyjaciel Kazik-... pływać trzeba wszystko, wszędzie i zawsze, byleby tylko ... była woda Dziękujemy za uwagi. Pozdrawiamy.
Marcin (2005-02-24)
Panowie, oby tak dalej! Swoją drogą, podziwiam Cię Śliwa za zimową kąpiel w Sonie. Pozdrawiam Marcin
Docent (2005-02-24)
Co oznacza jaszczurka na waszym logo
Zespół FunKayak'a  
Propagujemy kajakarstwo więc wiosło kajakowe w naszym logo to element oczywisty. Wpisaliśmy je w górę, gdyż pływamy też po białej wodzie, co wbrew pozorom nie wymaga wyłącznie siły, lecz przede wszystkim techniki, zwinności i szybkości - stąd jaszczurka. Pozdrawiamy.
ww_warrior (2005-02-22)
Rewelacyjna stronka. Nareszcie jest jakis podmiot, ktory chce powaznie dzialac dla dobra kajakow w tym kraju. Byle tak dalej, tylko nie znizajcie poziomu bo srodowisko kajakowe bedzie rozczarowane...
Los Diablos (2005-02-21)
cieniactwa ,czy Wy umiecie plywac
Zespół FunKayak'a 
- moglibyśmy ocenzurować tą wypowiedź lecz każda z nich jest dla nas cenna
- moglibyśmy uruchomić nasze kontakty w Aster City i ograniczyć wejście jednego kompa do sieci ale tego też nie chcemy robić w imię wolności słowa:)
A co możemy? możemy czekać na dalsze Wasze opinie oraz opowiedzieć Wam dowcip:
Mały Kazio podaje sprzedawczyni na targu słoiczek i prosi o nalanie śmietany.
- Płacisz 10 złotych - mówi sprzedawczyni, podając pełny słoik.
- Mamusia położyła pieniżki na dnie słoika.
pozdrawiamy :)
apollo (2005-02-17)
Kocham wspaniałe wyprawy w trudnych warunkach, twarzą w twarz z przyrodą i dlatego cieszę się, że jesteście
Kasia (2005-02-16)
bardzo mi sie podoba wasza strona. tak trzymac